Varselväst

Söker du en komfortabel varselväst eller bodywarmer som ser till att du syns ordentligt på håll i skiftande väderförhållanden? Då har du kommit rätt. En väst är ett bekvämt och smidigt plagg som du kan röra dig fritt i under arbetsdagen. Hos oss handlar du varselvästar helt utan fördyrande mellanhänder – en god affär för dig helt enkelt. Vi erbjuder flera alternativ för både kontoret och utomhusarbetet.

Fodrad varselväst

Hos oss hittar du självfallet en fodrad varselväst som håller dig varm under årets lite kyligare månader. Vår Patched Pocket Vest är framtagen i skön polarfleece, medan våra bodywarmers har behaglig microfleece på kragens insida.
 

Gott om förvaring

Det finns ett flertal fickor på västarna där du bland annat kan förvara mobiltelefon, passerkort och plånbok. Det är efterfrågade egenskaper på den här typen av plagg och underlättar arbetet under arbetsdagen. Kollar vi närmare på midjorna på våra bodywarmers så är de både förstärkta och justerbara.

Varselväst klass 3

Söker du en tunn varselväst i klass 3 finns det något för dig i vårt sortiment. Modellen är tillverkad i 100% polyester och certifierad enligt EN ISO 20471, klass 3. Det är en varselväst med dragkedja som har en halvmåneförlängd rygg. Den har öppningar i sidosömmen som gör att du enkelt kommer åt fickorna på plaggen under västen.

Beställ direkt från oss

När du handlar av oss på Wexman beställer du direkt från oss, och slipper därmed omvägen via mellanhänder. Det gör att vi kan hålla nere priset och erbjuda mer arbetskläder för pengarna. Självklart utan att tumma en sekund på materialval och funktioner. En bättre affär för dig!

Varselväst med tryck

Hos oss kan du köpa en gul eller orange varselväst med tryck. Faktum är att de flesta plagg i vårt produktutbud kan fås med exempelvis företagsloggan på, det gäller även våra arbetsvästarvarselkläder, varselbyxor och varseltröjor. Önskar du detta är det bara att höra av dig till oss, så fixar vi med trycket.

Kontakta oss om varselvästar

Har du några frågor som rör våra varselvästar eller bodywarmers ska du inte tveka att kontakta oss, så återkommer vi så snart vi kan. Vår kunniga personal ser fram emot att vägleda dig rätt. Välkommen med din förfrågan!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.