Varselväst

Hos oss kan du köpa en varselväst eller bodywarmer som sitter skönt på kroppen. En varsel- eller arbetsväst håller kroppen varm och utan ärmar blir det lätt att röra sig under arbetsdagen. Ett tips är att kombinera västarna med exempelvis en fleecejacka för att skapa en bekväm utstyrsel som håller dig varm.

Funktionella varselvästar & arbetsvästar

Våra varselvästar och arbetsvästar har funktionella dragkedjor och ryggen är halvmåneförlängd. Det finns även öppningar i sidosömmen. Det gör att du enkelt kommer åt fickorna på plaggen du har under västen. Det finns ett flertal fickor på västarna där du bland annat kan förvara mobiltelefon, passerkort och plånbok. Midjorna är justerbara och elastiska.

Färger som syns på långt håll

Vår varselväst i klass 3 finns i både gult och orange. De syns på långt håll tack vare sina iögonfallande och fluorescerande färger. De smidiga funktionerna gör att västarna är flexibla och enkelt kan anpassas efter varierande arbetsuppgifter under dagen. Dessa västar är tillverkade i 100% polyester.

Arbetsväst & varselväst med tryck

Hos oss kan du köpa en arbetsväst eller varselväst med tryck. Faktum är att de flesta av våra plagg kan fås med företags-logga på, exempelvis våra övriga varselkläder, varselbyxor och arbetströjor.

Vi vägleder dig rätt

Har du frågor som rör någon av våra arbetsvästar eller bodywarmers ska du inte tveka att kontakta oss, så hjälper vi dig. Välkommen med din förfrågan!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.