Varselvästar

Våra västar/bodywarmers är otroligt sköna att arbeta i. En varselväst eller arbetsväst håller kroppen varm och utan ärmar blir det lätt att röra sig. Kombinera västarna med exempelvis en fleecejacka för att skapa en bekväm outfit som håller värmen. De fluorescerande färgerna ger dig bra synbarhet och de är lätta att kombinera med våra övriga arbetskläder.

Beställ anpassningsbara varselvästar & arbetsvästar

Västarna som du hittar i vårt utbud har dragkedjor och ryggen är halvmåneförlängd. Det finns även öppningar i sidosömmen som gör det enkelt att komma åt dina fickor på lagret under västen. Våra varselvästar och arbetsvästar syns på långt håll tack vare sina färger, vilket är en viktig egenskap för dessa typer av västar. De smidiga funktionerna gör att västen ger en flexibel känsla som enkelt kan anpassas efter olika situationer.

Arbetsväst & varselväst med tryck

De flesta arbetskläder hos oss på Wexman Workwear går att få med egen företags-logga på. Har du några frågor som rör arbetsvästar eller hur varselväst med eget tryck fungerar får du gärna kontakta oss. Tillsammans kommer vi fram till en lösning utifrån dina behov!  

Arbetskläder sedan 1994

Vi på Wexman Workwear har arbetat och sålt arbetsvästar och varselvästar sedan 1994. Idag utvecklar och tillverkar vi våra produkter själva. Vi säljer direkt till dig som kund utan några som helst fördyrande mellanhänder och kan därför pressa ner våra priser. En bättre affär för dig som kund helt enkelt!

Visa mer
Priser visas: