Varselväst

En varselväst är till för att öka din synlighet i olika miljöer. De är särskilt praktiska på arbetsplatser med mycket trafik och fordon. Hos Wexman kan du köpa bekväma varselvästar som du kan röra dig fritt i under hela arbetsdagen. I vårt breda sortiment finns västar i olika färger och modeller, till exempel med fickor och justerbara midjor. Vi har även västar i den högsta säkerhetsklassen EN ISO 20471 och fodrade varselvästar för vinter, med behaglig microfleece som håller dig varm.

Varselväst klass 3

Vi har både gula och orange varselvästar i klass 3 som är certifierade enligt den högsta säkerhetsklassen, EN ISO 20471. Västen har en dragkedja med en halvmåneförlängd rygg och öppningar i sidosömmen som gör att du enkelt kommer åt fickorna på plaggen under västen. Modellen är tillverkad i 100 % polyester och du kan bära den över tröjan eller jackan.

Med tryck

Hos oss kan du köpa varselväst med eget tryck. De flesta plagg i vårt sortiment kan vi trycka företagslogga eller namn på, det gäller exempelvis arbetsvästar, varselkläder, varselbyxor och varseltröjor. Kontakta oss så berättar vi mer.

Handla direkt från oss

När du handlar hos Wexman beställer du direkt från oss, och slipper därmed omvägen via mellanhänder. Det gör att vi kan hålla nere priset och erbjuda mer arbetskläder för pengarna. Självklart utan att tumma en sekund på materialval och funktioner. En bättre affär för dig!

Kontakta oss 

Har du några frågor som rör våra varselvästar eller vill beställa plagg med tryck ska du inte tveka att kontakta oss. Vår kunniga personal ser fram emot att vägleda dig rätt. Välkommen med din förfrågan!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.