Varselväst

Söker du en komfortabel varselväst eller bodywarmer som ser till att du syns tydligt i skiftande väderförhållanden? Då har du kommit rätt. Västen är ett bekvämt och smidigt plagg som du kan röra dig fritt i under arbetsdagen. Hos oss handlar du varselkläder helt utan fördyrande mellanhänder – en god affär för dig helt enkelt. Vi erbjuder flera alternativ för både kontoret och utomhusarbetet.

Fodrad varselväst

Hos oss hittar du självfallet en fodrad varselväst som håller dig varm under vintermånaderna. Vår Patched Pocket Vest är framtagen i skön polarfleece medan våra bodywarmers har microfleece på kragens insida. Det finns ett flertal fickor på västarna där du bland annat kan förvara mobiltelefon, passerkort och plånbok. Midjorna är justerbara och elastiska.

Önskar du en tunnare varselväst i klass 3 kan vi såklart erbjuda det också. Den är tillverkad i 100% polyester och är framtagen i självlysande orange och gult. Västen har dragkedja och ryggen är halvmåneförlängd. Det finns öppningar i sidosömmen som gör att du enkelt kommer åt fickorna på plaggen under västen.

Varselväst med tryck

Hos oss kan du köpa en varselväst med tryck. Faktum är att de flesta av våra plagg kan fås med exempelvis företags-loggan på, exempelvis våra arbetsvästarvarselkläder, varselbyxor och varseltröjor. Önskar du detta är det bara att höra av dig till oss, så fixar vi med trycket.

Kontakta oss

Har du några frågor som rör våra varselvästar eller bodywarmers ska du inte tveka att kontakta oss, så återkommer vi så snart vi kan. Välkommen med din förfrågan!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.