Varselvästar och Bodywarmer

Våra västar/bodywarmers är otroligt sköna att arbeta i. En varselväst eller arbetsväst håller kroppen varm och utan ärmar blir det lätt att röra sig under arbetsdagen. Kombinera västarna med exempelvis en fleecejacka för att skapa en bekväm utstyrsel som håller dig varm. De fluorescerande färgerna gör att du syns på långt håll. Västarna kan med fördel kombineras med våra övriga arbetskläder.

Anpassningsbara varselvästar & arbetsvästar

Västarna i vårt sortiment har funktionella dragkedjor och ryggen är halvmåneförlängd. Det finns även öppningar i sidosömmen. Det gör att du enkelt kommer åt fickorna på plaggen du har under västen. Våra varselvästar och arbetsvästar syns på långt håll tack vare sina iögonfallande färger. I vårt utbud hittar du varselvästar i flourescerande gul och orange. De smidiga funktionerna gör att västarna är flexibla och enkelt kan anpassas efter varierande arbetsuppgifter under dagen.

Arbetsväst & varselväst med tryck

De flesta arbetskläder hos oss på Wexman Workwear går att få med en företags-logga på. Har du frågor som rör arbetsvästar eller hur varselväst med eget tryck fungerar får du gärna kontakta oss. Tillsammans kommer vi fram till en lösning utifrån dina behov. Kolla även in vårt övriga utbud, exempelvis våra varselkläder, varselbyxor och arbetströjor

Visa mer
Priser visas: