Arbets- och servicekläder

Carbon Pro-serien har slitstarka material

Carbon Pro är en serie arbets- och servicekläder med hög kvalité i slitstarka material. Denna produktserie kännetecknas av sköna och bekväma materialval, som underlättar hårt arbete både ute och inne.

Arbetskläder – Lager

Den stilrena färgsättningen i kläderna gör att plaggen är lätta att kombinera med andra arbetskläder. De flesta plaggen är även enkla att profilera med din egen företagslogga. Söker du efter komfortabla och diskreta arbetskläder för lager är Carbon Pro-serien något för dig.

Arbetskläder – Service

Carbon Pro-serien är väl lämpad som arbetskläder inom serviceområdet. Det som oftast efterfrågas av arbetskläder inom service är stilrena och bekväma plagg. Det är precis vad som kännetecknar denna serie. Dessutom har du möjlighet att sätta företagsloggan på plaggen på ett diskret sätt, vilket ger ett elegant helhetsintryck.

Arbetskläder – Industri

När det kommer till arbetskläder inom industrin efterfrågas slitstarka material som är sköna att ha på sig under långa arbetsdagar. Carbon Pro-serien har blivit ett populärt alternativ inom industrin. Plaggen är diskreta och har flera smarta funktioner, vilket underlättar arbetsdagen.

Har du några frågor om våra servicekläder?

Om du har några frågor om våra arbets- och servicekläder inom Carbon Pro-serien får du gärna kontakta oss så vägleder vi dig rätt.

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.