Arbetskläder – Industri, lager & service

Carbon Pro är en serie arbetskläder för industri, lager och service och närliggande yrken i hög kvalité och slitstarka material. Denna produktserie kännetecknas av sköna och bekväma materialval, som underlättar hårt arbete både ute och inne. Ytterligare en sak som kännetecknar plaggen är den stilrena designen, samtidigt som vi inte tummat det minsta på våra höga kvalitetskrav.

Arbetskläder – industri

Arbetskläder för industri måste uppfylla särskilda krav på säkerhet, funktionalitet och komfort. Kläderna skyddar dig från olika risker som kan förekomma i en industriell miljö. Inom industrin efterfrågas framförallt slitstarka material, men de ska även vara sköna att ha på sig under långa arbetsdagar. Carbon Pro-serien har blivit ett populärt alternativ för alla som ska köpa nya industrikläder. Plaggen har flera smarta funktioner och finesser, vilket underlättar din arbetsdag.

Arbetskläder – Lager

Arbetskläder för lager är speciellt utformade för att hantera de unika kraven och utmaningarna i en lagermiljö. Dessa kläder måste vara funktionella, bekväma och säkra för att främja en effektiv arbetsdag. Söker du efter komfortabla och diskreta arbetskläder för lager är den här serien något för dig.

Arbetskläder – Service

Våra arbetskläder för service fokuserar på en kombination av komfort, funktionalitet och professionell framtoning. Till skillnad från industrier och lager där säkerhet är de primära kraven, måste arbetskläder i serviceyrken även spegla företagets image och skapa en positiv kundupplevelse. Vi kan hjälpa er att sätta företagsloggan på plaggen på ett snyggt och diskret sätt, vilket ger ett elegant helhetsintryck.

Är vår paketlösning något för dig?

Nu kan du få våra kläder i Carbon Pro-serien i våra populära paket, specifikt framtagna för vår, vinter, sommar eller höst. Paketen är fullproppade med arbetskläder för varje årstid. Styckpriset för varje plagg blir billigare än om du köper plaggen var och en för sig. Skulle du behöva en lite större uppgradering av arbetsgarderoben är denna lösning en bra idé. Du får varje modell i valfri storlek och hela paketet packas i en behändig bag.

Kontakta oss om arbets- och servicekläder

Om du har några frågor som rör våra arbets- och servicekläder är du alltid välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt. Vi kan också berätta mer om hur vi arbetar med tryck på arbetskläder och ta fram förslag på vilka kläder som uppfyller era behov bäst. Vi ser fram emot vårt samarbete!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.