Arbetsjackor & varseljackor

Är du på jakt efter arbetsjackor eller varseljackor? Då har du hamnat rätt! Hos oss på Wexman Workwear hittar du prisvärda modeller som står emot väder och vind på ett mycket bra sätt. Materialen varierar och vi har slitstarka alternativ i polyester, softshell och fleece med mera. Eftersom du köper arbetskläderna direkt från oss, utan några mellanhänder, kan vi hålla nere priserna. En bättre affär för dig helt enkelt!

Egenskaper på våra arbetsjackor & varseljackor

Våra arbetsjackor och varseljackor är tillverkade i slittåliga material som andas. De är därmed anpassade efter de allra tuffaste arbetsförhållandena. När du köper jackor från oss kan du vara säker på att modellerna klarat våra högt ställda krav. Exempel på dessa krav är:

  • Dragkedjor från YKK
  • Dubbelsydda reflexer från 3M
  • Förböjda ärmar
  • Förstärkta armbågspartier
  • Avtagbara huvor
  • Sömnadsförstärkningar på utsatta ställen

Ovan nämnda egenskaper är bara några exempel på de kvalitetslöften vi tagit fram. På våra skal- och softshelljackor har vi lagt stort fokus på andningsförmågan samt vind- och vattenavvisande material. Du kan även förvänta dig stretch som ger dig ökad komfort och rörelsefrihet under arbetsdagen.

Köp arbetsjacka med tryck

Vi trycker alla plagg direkt hos oss och kan därför garantera snabba och enkla leveranser till dig som kund. Tack vare lång erfarenhet i branschen kan vi snabbt och smidigt ta fram en varsel- eller arbetsjacka med tryck. Då kan du sätta din egen prägel på jackan, förslagsvis med företagsloggan. Har du frågor eller funderingar kring vårt sortiment? Tveka inte att kontakta oss vägleder vi dig rätt!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.