Arbetsjacka & varseljacka

Är du på jakt efter en arbetsjacka eller varseljacka? Då har du hamnat rätt! Här hos oss på Wexman Workwear hittar du prisvärda arbetsjackor och varseljackor av högsta kvalité. Vi har något för alla önskemål och plånböcker.

Högst kvalitet på arbetsjackor & varseljackor

Våra arbetsjackor och varseljackor är tillverkade i slittåliga och högkvalitativa material, vilket gör att de är anpassade efter de allra tuffaste arbetsförhållandena. Handla en arbetsjacka eller varseljacka från oss på Wexman med följande kvalitetslöften:

  • Dragkedjor från YKK
  • Dubbelsydda reflexer från 3M
  • Förböjda ärmar
  • Förstärkta armbågspartier
  • Avtagbara huvor
  • Sömnadsförstärkningar på utsatta ställen

Ovan nämnda är bara några utav flera exempel på de kvalitetslöften som följer med våra jackor. Vi tillverkar även skaljackor och softshelljackor där vårt fokus ligger på andningsförmåga samt vind- och vattenavvisande material med stretch för ökad komfort.

Köp arbetsjacka/varseljacka med tryck

Ta del av vårt sortiment av arbetsjackor och varseljackor för att hitta den jacka som passar dig bäst! Vi trycker jackor direkt hos oss och kan därför garantera snabba och enkla leveranser till dig som kund. Med lång erfarenhet i branschen hjälper vi dig att hitta en varseljacka eller arbetsjacka med tryck för att sätta din egen prägel med företagslogga.

Har du frågor eller funderingar när det kommer till arbetsjackor och varseljackor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Visa mer
Priser visas: