Arbetsskor – Herr & dam

Är det dags att köpa arbetsskor? Då har du kommit alldeles rätt. Vi på Wexman erbjuder stabila arbetsskor för herr och dam i hög kvalité. Ta hand om dina fötter under arbetsdagen genom att köpa skor som är anpassade efter dina fötter. Det gör att du kan ha på dig i skorna under hela dagen, utan att få ont eller skav på fötterna.

Billiga arbetsskor online

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud för dig som vill köpa slitstarka och billiga arbetsskor online. Alla modeller upfyller våra högt ställda kvalitetskrav och du kan dessutom känna dig trygg med att säkerhetskraven uppfylls. Hos oss kan du även handla arbetsskor med tåskydd och spiktrampskydd, för att hålla foten säker. Sulorna på arbetsskorna skiljer sig något för att passa just dina behov. Vissa modeller är framtagna för att tåla hög värme, kemikalier eller olja.
 

Se våra underkategorier

Om du söker vissa specifika egenskaper har vi skapat upp egna undersidor där vi samlat arbetsskor med stålhätta, skyddsskor med stålhätta och arbetskängor. Numera finns det många arbetsskor som är behagliga att arbeta i. Skorna uppfyller de krav som finns samtidigt som de är ventilerande och står emot yttre påfrestningar.

Hur ofta ska man byta arbetsskor?

Det är arbetsgivarens skyldighet att erbjuda personlig skyddsutrustning i de arbetsförhållanden och situationer där det krävs. Personlig skyddsutrustning kan vara arbetsskor eller skyddsskor. Arbetsskor ska bytas ut efter behov, på många arbetsplatser sker det efter cirka ett halvår.

Det är upp till varje arbetsgivare och deras policy att behandla denna fråga, då behovet av nya arbetsskor skiljer sig stort beroende på arbetsplats och arbetsuppgifter. Det kan också finnas reglerat i olika avtal som arbetsgivaren är med i. Det finns alltså ingen siffra som gäller för alla branscher, men eftersom skorna är personlig skyddsutrustning ska det alltid vara hela och rena samt uppfylla säkerhetskraven för personlig skyddsutrustning.

Arbetsskor som andas

Söker du arbetsskor som andas kan vi erbjuda skor från Sievi med GORE-TEX®. Materialet låter foten andas samtidigt som all fukt hålls utanför skon. Har du lätt för att bli svettig under arbetsdagen är ett ventilerande material något att hålla utkik efter.

Kontakta oss vid frågor

Med tanke på vårt stora utbud när det kommer till robusta och billiga arbetsskor för herr och dam kan det vara klurigt att hitta rätt med en gång. Vi hjälper dig gärna att komma fram till rätt modell. Kontakta oss så kommer vi fram till bästa lösningen för dig eller ditt företag.

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.