Arbetsskor – Herr & dam

Är det dags att köpa arbetsskor? Då har du kommit alldeles rätt. Vi på Wexman erbjuder skyddsskor och arbetsskor för herr och dam i hög kvalité från DeWALT och Sievi. Ta hand om dina fötter under arbetsdagen genom att köpa skor som är anpassade efter dina fötter. På så sätt orkar du stå och gå i skorna under hela dagen, utan att få ont eller skav på fötterna.

Köpa arbetsskor online

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud för dig som ska köpa arbetsskor online. Några av våra arbetsskor från Sievi har GORE-TEX®-foder som är ett helt unikt fodermaterial på marknaden. GORE-TEX® är ett material som låter foten andas och samtidigt som all fukt hålls utanför skon.

Hos oss kan du även handla arbetsskor med tåskydd och spiktrampskydd, för att hålla foten säker. Sulorna på de olika arbetsskorna skiljer sig något för att passa just dina behov. Vissa modeller är framtagna för att tåla hög värme, kemikalier eller olja.

Skyddsskor med stålhätta

I utbudet hittar du både arbetsskor med stålhätta och skyddsskor med stålhätta. Numera finns det många smidiga stålhätteskor som är behagliga att arbeta i. Skorna uppfyller de krav som finns på att vara en stabil arbetssko samtidigt som det är ventilerande och säkra mot yttre påfrestning.

Hur ofta ska man byta arbetsskor?

Det är arbetsgivarens skyldighet att erbjuda personlig skyddsutrustning i de arbetsförhållanden och situationer där det krävs. Personlig skyddsutrustning kan vara arbetsskor eller skyddsskor. Arbetsskor ska bytas ut efter behov, på många arbetsplatser sker det efter cirka ett halvår.

Det är upp till varje arbetsgivare och deras policy att behandla denna fråga, då behovet av nya arbetsskor skiljer sig stort beroende på arbetsplats och arbetsuppgifter. Det kan också finnas reglerat i olika avtal som arbetsgivaren är med i. Det finns alltså ingen siffra som gäller för alla branscher, men eftersom skorna är personlig skyddsutrustning ska det alltid vara hela och rena samt uppfylla säkerhetskraven för personlig skyddsutrustning. 

Kontakta oss vid frågor

Med tanke på vårt stora utbud när det kommer till skyddsskor och arbetsskor för herr och dam kan det vara svårt att hitta rätt med en gång. Vi hjälper dig gärna att komma fram till rätt modell. Kontakta oss så kommer vi fram till bästa lösningen för dig eller ditt företag.

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.