Arbetskläder med tryck

Arbetskläder med tryck är ett populärt sätt att sticka ut från mängden och på ett naturligt sätt göra reklam för ditt företag till ett lågt pris. Det är vanligt att anställda på ett företag har arbetskläder med tryck, framför allt i sammanhang där anställda interagerar med utomstående (som vid jobb ute hos kunder, mässor och andra evenemang).

Arbetskläder med eget tryck

Det finns flera fördelar med arbetskläder med eget tryck. Arbetskläderna fungerar som reklam för företaget du representerar. Plaggen visar tydligt vilka du representerar, vilket underlättar för personer du kommer i kontakt med under arbetsdagen. Ytterligare en fördel är att helhetsintrycket av företagets anställda blir enhetligt.

 

Billiga arbetskläder med tryck

Företag som ska köpa nya arbetskläder kan enkelt komplettera plaggen med ett tryck. Vi på Wexman Workwear® är stolta över att erbjuda billiga arbetskläder med tryck. Dessa plagg slår två flugor i en smäll. Dels uppfyller plaggen alla krav som finns på slitstarka och funktionella arbetsplagg, dels gör plaggen reklam för företaget i fråga.

Kontakta oss

Har du några funderingar kring tryck på arbetskläder eller vill du diskutera en beställning?
Då är du välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.