Arbetskläder med tryck

Hos oss på Wexman Workwear® kan du beställa arbetskläder med tryck i olika utföranden. Du behöver bara fundera på hur du vill ha det, så löser vi resten. Det är vanligast att beställa arbetskläder med logga, men det finns fler möjligheter. Ta chansen att handla slitstarka arbetsplagg och samtidigt göra reklam för företaget. Som alltid gäller högsta möjliga kvalitet, till lägsta tänkbara pris.

Kontakta oss

Har du några funderingar kring tryck på arbetskläder, vill du diskutera en beställning eller bara vill ha en prisuppgift på vad just din logga skulle kosta att trycka på kläder?
Då är du välkommen att kontakta oss direkt på telefon, e-mail eller i forumläret nedan.

Namn/Företag:

Telefonnummer:

E-mail:


Meddelande:


 

Billiga arbetskläder med tryck

Hos oss på Wexman Workwear® handlar du billiga arbetskläder med tryck. Du handlar direkt från oss, utan några fördyrande mellanhänder. Vi sköter allt från produktutveckling till lagerhållning själva och kan därför pressa priserna. En bättre affär för dig, helt enkelt.

Fördelar

Det finns flera fördelar med arbetskläder med eget tryck. Kläderna gör reklam för företaget och visar tydligt vilka du representerar. Det underlättar för alla som kommer i kontakt med dig under arbetsdagen. Personer utanför organisationen får dessutom ett enhetligt intryck av dig och dina kollegor.

Vissa använder sina arbetskläder varje arbetsdag, medan andra använder kläderna när de representerar företaget på jobb ute hos kunder, på mässor eller i andra sammanhang. Om designen är den rätta kan den anställda välja att bära profilkläderna även på fritiden. Det är en bra målbild.
 

Olika tryck på arbetskläder

Vi använder oss i huvudsak av tre olika metoder när det kommer till brodyr eller tryck på arbetskläder. Här kommer en kort förklaring om var och en av metoderna.

Transfertryck

Detta är vår vanligaste märkningsmetod där förtillverkade märken värms fast på arbetskläderna med en transferpress. Ett snabbt, prisvärt och stilrent alternativ.

Läs mer om transfertryck.

Screentryck

Screentryck är en metod som trycker färgen direkt på plagget. Den lämpar sig särskilt väl för t-shirts, pikétröjor och sweatshirts. Ett passande alternativ om du ska trycka mycket.

Läs mer om screentryck.

Brodyr

Arbetskläder med brodyr är det tredje alternativet vi erbjuder. Metoden kan användas på i stort sett alla plagg, även kepsar och mössor.

Läs mer om brodyr.

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.