Arbetskläder & varselkläder sommar

Kompletta paket

Det ska vara enkelt att handla arbetskläder hos oss på Wexman Workwear. Vi erbjuder dig kompletta och prisvärda sommarpaket med våra slitstarka arbetskläder och varselkläder. Du får många produkter till lågt pris och det går snabbt och enkelt att beställa. Våra paket med arbetskläder och varselkläder är anpassade för sommaren. Vi packar och levererar kläderna i en praktisk bag. Allt för att underlätta för dig som kund.

Arbetskläder Sommar

Våra populära paket med arbetskläder för sommaren är fullproppade med ett stort antal produkter. I paketet finns det arbetsbyxor för sommaren, piké, t-shirt, arbetsshorts och mycket mer därtill. Du väljer själv vilken storlek du vill ha dina kläder i – resten sköter vi. Ett perfekt tillfälle för dig som vill beställa ”allt på en gång” när det kommer till arbetskläder.

Varselkläder Sommar

I paketet med varselkläder för sommaren får du även här en mängd produkter som kommer levererade i en praktisk bag. Här får du handskar, keps, varselbyxa, funktionspiké, varseljacka för sommaren och mer därtill. Då och då måste varselkläderna uppgraderas och bytas ut. Sommarpaketet med varselkläder är ett bra tillfälle att göra just detta.

Arbetskläder – Paket

När du beställer hem våra ”allt i ett”-paket med arbetskläder får du hem en stor bag med samtliga produkter i. Du slipper därmed att göra flera separata beställningar. Dessutom blir styckpriset betydligt billigare än att köpa plaggen en och en. 

Varselkläder – Paket

Våra varselkläder går att få som sommarpaket där du själv väljer vilken storlek du vill ha på shortsen, sweatshirten, pikén, t-shirten, kalsongerna/trosorna och handskarna. Förutom dessa plagg tillkommer strumpor, keps, bälte, knäskydd och en smidig bag som allt packas i.

Har du frågor kring våra sommarpaket?

Om du har några frågor eller funderingar kring våra sommarpaket är du välkommen att kontakta oss. Vi vägleder dig till rätt paket utifrån dina behov och önskemål!

Visa mer
Priser visas: