Arbetskläder & varselkläder sommar

Kompletta paket

Det ska vara enkelt att handla arbetskläder och varselkläder för sommar hos oss på Wexman Workwear. Vi erbjuder kompletta och prisvärda paket som innehåller många slitstarka plagg. Du får ett flertal produkter till låga priser och det går snabbt och enkelt att beställa. Vi packar och levererar kläderna i en praktisk bag. Allt för att underlätta för dig som kund.

Arbetskläder Sommar

Våra populära paket med arbetskläder för sommaren är fullproppade med ett stort antal produkter. I paketet hittar du arbetsbyxor för sommaren, piké, t-shirt, arbetsshorts, underkläder och mycket mer därtill. Du väljer själv vilken storlek du vill ha dina kläder i – resten sköter vi. Ett perfekt tillfälle för dig som vill beställa ”allt på en gång” när det kommer till arbetskläder. Det sparar dig både tid och pengar.

Varselkläder Sommar

I paketet med varselkläder för sommaren får du även här en mängd produkter som kommer levererade i en praktisk bag. Här får du handskar, keps, varselbyxa, funktionspiké, underkläder, varseljacka för sommaren och mer därtill. Då och då måste varselkläderna uppgraderas och bytas ut. Sommarpaketet med varselkläder är ett bra tillfälle att göra just detta. Varselkläderna är certifierade för åkeri-, transport-, gräv- och anläggningsbranschen.

Arbetskläder – Paket

När du beställer hem våra arbetskläder-paket med ”allt i ett” får du hem en stor bag med samtliga produkter i. Du slipper därmed att göra flera separata beställningar. Dessutom blir styckpriset betydligt billigare än att köpa plaggen en och en. Köper du flera paket har du möjlighet att namnge varje paket, vilket underlättar utlämningen.

Varselkläder – Paket

Våra varselkläder-paket går att få i ett sommar-utförande där du själv väljer vilken storlek du vill ha på shortsen, sweatshirten, pikén, t-shirten, kalsongerna/trosorna och handskarna. Förutom dessa plagg tillkommer strumpor, keps, bälte, knäskydd och en smidig bag som allt packas i.

Hitta rätt jobbkläder för sommar

Om du har några frågor eller funderingar kring vilket paket med jobbkläder för sommar du ska välja är du välkommen att kontakta oss. Vi vägleder dig till rätt paket utifrån dina behov och vilka krav din bransch har.

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.