Arbetskläder-paket för sommar

Det ska vara enkelt att handla varselkläder och arbetskläder för sommar hos oss på Wexman Workwear. Vi erbjuder kompletta och prisvärda arbetskläder-paket som innehåller många slitstarka plagg. Du får ett flertal produkter till riktigt lågt pris och det går smidigt att beställa. Vi packar och levererar kläderna i en praktisk bag. Allt för att underlätta för dig.

Arbetskläder för sommar

Våra populära paket med arbetskläder för sommar är fullproppade med användbara plagg. I paketet hittar du arbetsbyxor för sommaren, piké, t-shirt, arbetsshorts, underkläder och mycket mer därtill. Du väljer själv i vilken storlek du vill ha dina kläder – resten sköter vi. Ett perfekt tillfälle för dig som vill beställa ”allt på en gång” och det sparar dig både tid och pengar.

Lägre styckpris

När du beställer hem våra arbetskläder-paket med ”allt i ett” slipper du göra flera separata beställningar. Dessutom blir styckpriset betydligt lägre än att köpa plaggen en och en. Du handlar direkt av oss på Wexman Workwear – helt utan några fördyrande mellanhänder. Det gör att vi kan hålla nere priset. Köper du flera paket har du möjlighet att namnge varje paket, vilket underlättar utlämningen.

Varselkläder för sommar

I paketet med varselkläder för sommar får du även här en mängd produkter som kommer levererade i en praktisk bag. Här får du handskar, keps, varselbyxa, funktionspiké, underkläder, varseljacka för sommaren och mer därtill. Då och då måste varselkläderna uppgraderas och bytas ut. Sommarpaketet är ett bra val om det är dags för detta. Varselkläderna är certifierade för åkeri-, transport-, gräv- och anläggningsbranschen.

Hitta rätt jobbkläder för sommar

Om du har några frågor eller funderingar kring vilket paket med jobbkläder för sommar du ska välja är du välkommen att kontakta oss. ”Sommar-arbetskläder” ställer lite annorlunda krav på exempelvis andningsförmåga och materialval än kläder för kallare årstider. Vi ser till att vägleda dig till rätt arbetskläder-paket utifrån dina behov och vilka krav din bransch har.

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.