Arbetskläder Sommar

Köp varselkläder och arbetskläder för sommaren i våra populära paket. Du handlar direkt av oss – och slipper fördyrande mellanhänder. Det gör att vi kan hålla nere priset utan att tumma en sekund på kvalitén. Materialen står emot slitage, sitter bekvämt mot kroppen och andas. Ett framgångsrecept för att hålla dig sval under årets varmaste dagar.

Välj våra populära paket

Våra paket med jobbkläder för sommaren är fullproppade med användbara plagg. Styckpriset blir lägre jämfört med vad plaggen skulle kosta styckvis. Du sparar dessutom in både tid och energi. Vi har helt enkelt samlat alla efterfrågade plagg i ett paket, så att du slipper lägga flera beställningar och komplettera ditt köp om du glömt bort något plagg. I paketen finns exempelvis arbetsbyxor för sommaren, piké, t-shirt, arbetsshorts, keps och underkläder. Du väljer själv i vilken storlek du vill ha dina kläder – resten sköter vi.

Kostnadseffektivitet

Våra paket är mer kostnadseffektiva jämfört med om du skulle köpa varje plagg separat. Du tar del av en mängdrabatt när du beställer allt på en gång och får ett lägre pris.

Bekvämlighet

Att beställa allt i ett paket tar bort behovet av att välja ut olika plagg. Det sparar tid och inköpsprocessen blir mycket enklare. Många väljer att köpa sommarpaketen vid ungefär samma tidpunkt varje år. Vi erbjuder dessutom paket för årets andra årstider.

Täck in hela behovet på en gång

Ett paket säkerställer att du får en komplett uppsättning av det du behöver, utan att riskera att något plagg saknas eller glöms bort i samband med köpet.

Smidig hantering

Om du beställer till flera anställda på samma gång så kan vi märka upp paketen med namn som du får ange vid beställningen. Det underlättar utlämningen av paketen på din arbetsplats. Dessutom packas paketen i en praktisk bag.

Varselkläder för sommar

I paketet med varselkläder för sommaren i serien High-Vis Pro ser du till att synas på både kort och långt håll i skiftande väderförhållanden. Där ingår exempelvis keps, varselbyxa, funktionspiké, underkläder, varseljacka för sommaren och mer därtill. Då och då måste varselkläder uppgraderas och bytas ut, annars kan dess funktion påverkas och sommarpaketet är ett bra val om det är dags för detta. Varselkläderna är certifierade för åkeri-, transport-, gräv- och anläggningsbranschen.

Vi vägleder dig rätt

Om du har några frågor eller funderingar kring våra paket med arbetskläder för sommar är du alltid välkommen att kontakta oss.  Plaggen ställer lite annorlunda krav på exempelvis andningsförmåga och materialval än kläder för kallare årstider. Vi ser till att vägleda dig i samband med din beställning och du vet väl om att du kan få arbetskläder med tryck (transfer- och screentryck samt brodering) om du önskar det.

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.