Arbetshandskar

Hos oss på Wexman Workwear hittar du kraghandskar och montagehandskar i smidigt och slitstarkt getskinn, samt arbetshandskar med bästa greppförmåga. Arbetshandskarna är beständiga mot yttre faktorer, som exempelvis väta och olja.

Billiga arbetshandskar

Vi har flera modeller att välja mellan. Vi är stolta att kunna presentera ett brett utbud av billiga arbetshandskar i premiumkvalitet. Alla arbetshandskar du kan köpa hos oss är prisvärda och slitstarka. Handskarna är framtagna för att klara arbetsdagens olika moment och passar i flertalet branscher, exempelvis monterings-, lager-, plock- och många fler. Arbetshandskar har med andra ord ett brett användningsområde.

Arbetshandske för olika typer av arbete

Våra slittåliga arbetshandskar passar många olika typer av arbete. I sortimentet hittar du tunna arbetshandskar som passar för sommaren, medelvarma handskar som passar för höst/vår och fodrade arbetshandskar som värmer skönt på vintern. Hos oss hittar du handskar i flera olika storlekar.

Undrar du något kring att köpa arbetshandskar?

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring att köpa arbetshandskar. Vi vägleder dig gärna till rätt arbetshandskar utifrån dina önskemål.

Visa mer
Priser visas: