Arbetshandskar

Hos oss på Wexman Workwear hittar du krag- och montagehandskar i smidigt och slitstarkt getskinn, samt modeller med allra bästa greppförmåga. Skydda dina händer mot yttre faktorer som väta, olja, smuts och kyla.

Billiga arbetshandskar för olika branscher

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av billiga arbetshandskar i premiumkvalitet för dig som jobbar med exempelvis svetsning, montering eller plock på lager. I sortimentet hittar du även mer rejäla modeller för dig som jobbar inom tyngre industri. Vi kan hålla nere priserna tack vare att du beställer direkt från oss – utan fördyrande mellanhänder.

Material för alla årstider

Varianterna du hittar hos oss passar årets alla årstider. Vi har till exempel fodrade arbetshandskar i fleecematerial för dig som jobbar utomhus under vinterhalvåret. I utbudet hittar du även tunna arbetshandskar som passar bäst på sommaren. Dessa handskar är något för dig som önskar mer flexibilitet och inte vill tappa för mycket känsla. Våra medelvarma handskar passar bäst för dig som jobbar utomhus under hösten och våren.

Handskarnas material

  • Akryl med flossad insida
  • Slitstarkt getskinn
  • Skönt fleecefoder
  • Värmande 3M Thinsulate
  • Motståndskraftigt nylon/lycra

Vi vägleder dig rätt

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring vilken modell som passar dina arbetsuppgifter bäst. Vi ger dig gärna förslag som underlättar din arbetsdag. Välkommen med din förfrågan!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.