Arbetshandskar

Arbetshandskar är en grundläggande del av arbetskläderna eller skyddsutrustningen i många yrken och arbetsmiljöer. Hos oss på Wexman Workwear hittar du krag- och montagehandskar i hållbart getskinn, bomull eller akryl/nylon. Modellerna har allra bästa greppförmåga och skyddar dina händer mot yttre faktorer som väta, olja, kemikalier, smuts och kyla.

Slitstarka & billiga arbetshandskar

Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av slitstarka och billiga arbetshandskar i premiumkvalitet för dig som jobbar med exempelvis svetsning, montering eller plock på lager. I sortimentet hittar du även mer rejäla modeller för dig som jobbar inom tyngre industri. Genom att identifiera de risker som finns i din arbetsmiljö kan du välja rätt typ av handskar. Vi kan hålla nere priserna tack vare att du beställer direkt från oss – utan fördyrande mellanhänder.

Material för alla årstider

Varianterna du hittar hos oss passar årets alla årstider. Vi har till exempel fodrade arbetshandskar i fleecematerial för dig som jobbar utomhus under vinterhalvåret. I utbudet hittar du även tunna arbetshandskar som passar bäst på sommaren. Dessa handskar är något för dig som önskar mer flexibilitet och inte vill tappa för mycket känsla. Våra medelvarma handskar passar bäst för dig som jobbar utomhus under hösten och våren.

Vilket material väljer du?

  • Akryl med flossad insida
  • Slitstarkt getskinn
  • Skönt fleecefoder
  • Värmande 3M Thinsulate
  • Motståndskraftigt nylon/lycra

Fodrade eller tunna arbetshandskar

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring vilken modell som passar dina arbetsuppgifter bäst. Söker du fodrade eller tunna arbetshandskar? Eller kanske något däremellan? Vi ger dig gärna förslag som underlättar din arbetsdag. Välkommen med din förfrågan!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.