Underställ & underkläder

Söker du ett varmt underställ vill vi slå ett slag för vår modell i ett nyutvecklat material i 100% polyester, som håller dig varm vid både inom- och utomhusarbete. Just detta arbetsunderställ har borstad insida som ger en behaglig känsla mot huden. Vi har fokuserat på att ta fram ett underställ med modern passform som du kan röra dig fritt i under hela arbetsdagen. Passformen tillsammans med sömmar utan skav gör detta set till ett utmärkt lager närmast kroppen, under dina övriga arbetskläder.

Dags att köpa underkläder?

Underkläder är ett sådant plagg som behöver fyllas på då och då. Hos oss på Wexman hittar du 3-pack kalsonger och trosor. Passformen och materialet (mjuk bomull stretch) har tagits emot väldigt väl av våra kunder och blivit en storsäljare. Många uppskattar att de kan köpa underkläder i lite större pack hos oss, eftersom styckpriset blir betydligt lägre än att köpa en och en.

Har du några frågor om arbetsunderställ & underkläder?

Skulle du ha några frågor om att köpa arbetsunderställ eller underkläder hos oss är du alltid välkommen att kontakta oss. Du kanske vill köpa underställ inför vintern eller få vägledning kring våra övriga produkter. Välkommen med din förfrågan! 

 

Visa mer

Beställ online eller via telefon - alltid snabba leveranser

Att beställa arbetskläder ska vara enkelt och vi på Wexman anpassar oss efter kundens önskemål. I vår webbshop går det snabbt och smidigt att beställa och den står öppen dygnet runt oavsett klockslag eller dag. Har du frågor eller hellre vill prata med någon när du beställer dina arbetskläder, så ring gärna till oss. Vi svarar på det mesta. Hur du än beställer dina arbetskläder hos oss, så lovar vi alltid snabba leveranser.

Välkommen till Wexman Workwear!

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.