Varseltröjor

Varseltröjor ska synas på långt håll. Synbarheten är av yttersta vikt, framförallt för personer som arbetar i utomhusmiljöer med skiftande förhållanden som dagsljus, mörker och dimma. Våra tröjor är framtagna av polyester i fluorescerande (självlysande) färger som sticker ut. Du kan välja mellan gult och orange utförande. Du kan även kolla in vår kategori för Arbetströjor för fler alternativ på överkroppen.

Certifierad varseltröja

VVår varseltröja Full-Zip Sweatshirt är vår bästsäljare. Det är en välsittande tröja med dragkedja, muddar vid ärmslut och midja och dubbelsydda reflexer. Den är certifierad enligt EN ISO 20471 vilket innebär att den uppfyller högt ställda krav på exempelvis:

  • Reflexer
  • Rätt färgnyans
  • Fluorescerande färg
  • Slitage vid tvätt
  • Synlighet från alla håll

Det finns tre klasser av varseltröjor. Klass 1 indikerar den lägsta synbarheten, medan Klass 3 står för den högsta varseleffekten. Vår Full-Zip Sweatshirt är Klass 3. Vår funktionspiké i varselutförande är klass 2.

Handla utan mellanhänder

När du handlar direkt från oss på Wexman Workwear® undviker du fördyrande mellanhänder. Det är en stor anledning till att vi kan hålla nere priserna priser utan att tumma på kvalitet och materialval. Du får helt enkelt mer arbetskläder för pengarna.

Varseltröja med tryck

Vi har möjlighet att ta fram en varseltröja med tryck. Det är ett naturligt sätt att göra reklam för ditt företag och samtidigt vara tydlig med vilken organisation du representerar. Önskar du vägledning kring våra varseltröjor, hur det funkar med tryck eller din order? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.