Arbetskläder – Skogsarbete

Forestry Line är en unik kollektion varselkläder och arbetskläder för skogsarbete. Kollektionen andas nytänkande och plaggen är specifikt framtagna för att möta behoven för alla som jobbar inom skog, lantbruk eller åkeribranschen. De flesta plagg har stretchiga och justerbara delar, vilket gör att du kan röra dig fritt under arbetsdagen. Lägg till att kläderna har flertalet fickor med dragkedjor – allt för att vara så funktionella som det bara går.

Arbetskläder för skog

Våra arbetskläder för skog har många bra funktioner, bland annat fickor med dragkedjor och dubbelsydda reflexer. De är tillverkade i slitstarka material med förstärkningar på särskilt utsatta ställen. Det gör att de kommer stå emot yttre påfrestningar och hålla länge. Du handlar våra arbetskläder direkt från oss, utan fördyrande mellanhänder. Det är en anledning till att vi kan hålla nere priserna utan att tumma på våra höga kvalitetskrav.

Varselkläder för skogsarbete

Våra varselkläder för skogsarbete ger dig kvalitet och säkerhet kombinerat med god synlighet. Du kommer synas på långt håll, oavsett om du arbetar i dagsljus, dimma eller mörker. Forestry Line har fluorescerande färger och reflexer. Varselkläderna är certifierade enligt EN ISO 20471 Skyddskläder med god synbarhet. Det är ett kvitto på att våra varselkläder för skog ger dig bästa möjliga synbarhet.

Välj ett populärt paket

I vårt sortiment hittar du våra populära paket som innehåller alla plagg du behöver för respektive årstid. Välj bland vår-, sommar-, höst- och vinterpaket. Paketen skickas i en praktisk bag och innehåller både plagg närmast kroppen som andas och tåliga ytterplagg. Du väljer smidigt vilken storlek du önskar på respektive plagg, oftast i spannet S-4XL. Om du inte är i behov av en hel uppsättning kläder kan du självfallet köpa plaggen var och en för sig.

Hitta rätt kläder för skogen

Har du några frågor om våra kläder för skogen är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig att ta fram en lösning som utgår från dina behov. Hos oss kan du även beställa arbetskläder för skogsarbete med tryck, något vi gärna berättar mer om. Välkommen med din förfrågan!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.