Varselkläder & arbetskläder för skogsarbete

Arbetskläder – Skogsarbete

Forestry Line är en unik kollektion arbetskläder för skogsarbete. Forestry Line andas nytänkande och plaggen är speciellt framtagna för att möta behovet hos de som jobbar i skog, lantbruk eller inom åkeribranschen. De flesta plagg har stretchiga och justerbara delar, vilket gör att du kan röra dig fritt under arbetsdagen. Lägg till att kläderna har flertalet fickor med dragkedjor – allt för att vara så funktionella som det bara går.

Varselkläder – Skogsarbete

Med våra varselkläder för skogsarbete får du kvalitet och säkerhet i kombination med bra synlighet. Du kommer synas på långt håll, oavsett om du arbetar i dagsljus, dimma eller mörker. Forestry Line kombinerar fluorescerande färger och reflexer. Plaggen har många bra funktioner, bland annat fickor med dragkedjor och dubbelsydda reflexer. De är tillverkade i slitstarka material med förstärkningar på särskilt utsatta ställen.

Paket med arbetskläder för skogsbruk, lantbruk & transport

I vårt sortiment hittar du våra populära paket med varsel- och arbetskläder för skogsbruk, lanbruk & transport. Paketen innehåller alla plagg du behöver för respektive årstid. Välj bland vår-, sommar-, höst- och vinterpaket. Paketen skickas i en praktiskt bag och innehåller både plagg närmast kroppen som andas och tåliga ytterplagg. Du väljer smidigt vilken storlek du önskar på respektive plagg, oftast i spannet S-4XL. Om du inte är i behov av ett helt paket kan du självfallet köpa plaggen var och en för sig. 

Vi vägleder dig rätt

Har du några frågor om våra paket är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig att ta fram en lösning som utgår från dina behov, oavsett om du söker efter skyddskläder för skog eller om du är på jakt efter en fodrad väst som värmer. Välkommen med din förfrågan!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.