Arbetskläder bygg & Hantverkskläder

Kollektion för hantverk, bygg & anläggning

I vår serie Zolid Pro hittar du arbetskläder för bygg och hantverkskläder. Här samsas mängder av slitstarka plagg med förstärkta partier och stretch. Plaggen är framtagna för att stå emot yttre påverkan, men de är även följsamma och bekväma att ha på sig under arbetsdagen. Vi har hantverkarkläder för alla behov.

Arbetskläder för snickare & hantverkare

Zolid Pro är kollektionen som fokuserar på slitstyrka, säkerhet och ergonomi. Linjen består av arbetskläder för snickare, hantverkare och byggarbetare som är i rörelse under dagarna. Plaggen har blivit populära i dessa branscher tack vare sina tåliga egenskaper och smidiga funktioner. Funktionaliteten visar sig bland annat i antalet fickor (där du kan förvara telefon, verktyg, tumstock, penna m.m.), flexande resår som ökar komforten och förböjda partier som ökar rörelsefriheten.

Byggarbetskläder

I produktserien Zolid Pro ingår många olika byggarbetskläder, exempelvis snickarbyxor, skaljackor, arbetsshorts och tröjor i funktionsmaterial. Om du utför mycket knästående arbete under arbetsdagen kan vi erbjuda knäskydd som är framtagna för att passa byxor och shorts i Zolid Pro-serien.

Hantverkskläder i paket

Många kunder väljer att köpa hantverkskläder i våra uppskattade paket. I paketen hittar du diverse plagg som täcker in ett flertal användningsområden. Paketen finns i kategorierna höst, vinter, vår och sommar och innehåller varierande plagg för den årstid du väljer. Du får plaggen levererade till dig i en praktisk bag. Självklart tar du del av ett förmånligt paketpris som gör att plaggen blir billigare än om du skulle köpa dem var och en för sig.

Vi vägleder dig rätt

Om du har några frågor eller funderingar om våra hantverkarkläder i serien Zolid Pro får du gärna kontakta oss, så vägleder vi dig rätt. Hos oss handlar du alltid hållbara arbetskläder och snickarkläder utan några fördyrande mellanhänder. Välkommen med din förfrågan!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.