Hantverkskläder för byggarbetare & snickare

I vår serie Zolid Pro hittar du hantverkskläder för byggarbetare, snickare och närliggande yrkesroller. Här samsas mängder av slitstarka plagg som har utrustats med förstärkta partier och stretchigt material där det passar. Plaggen är framtagna för att stå emot yttre påverkan, men de är även följsamma och bekväma att ha på sig under arbetsdagen.

Kollektion med hantverkskläder

Vad är det då som kännetecknar denna kollektion med hantverkskläder? Jo, Zolid Pro-serien sticker ut med sin slitstyrka, säkerhet och ergonomi. Kläderna passar särskilt bra för alla som jobbar inom bygg, hantverk och anläggningssektorn. Det rör sig alltså om hantverkarkläder för dig som är i rörelse under större delen av arbetsdagen. Söker du bygg-kläder som både är tåliga och har smidiga funktioner behöver du inte leta längre.

Vilka funktioner har plaggen?

Funktionaliteten visar sig bland annat i antalet fickor (där du exempelvis kan förvara telefon, verktyg, tumstock och penna), flexande resår som ökar komforten och förböjda partier som ökar rörelsefriheten. Lägg till kvalitetsdragkedjor från YKK, dubbla hammarhankar och genomtänkta materialval och du förstår varför dessa plagg används vecka efter vecka av duktiga hantverkare.  

Byggarbetskläder

Zolid Pro-serien består av många olika byggarbetskläder, exempelvis snickarbyxor, skaljackor, arbetsshorts och tröjor i funktionsmaterial. Om du utför mycket knästående arbete under arbetsdagen kan vi även erbjuda knäskydd som är framtagna för att passa byxor och shorts i den här serien.

Fördelar med våra paket

Många väljer att köpa våra hantverkarkläder och snickarkläder i våra uppskattade paket. I paketen hittar du diverse plagg som täcker in ett flertal användningsområden. De finns i kategorierna höst, vinter, vår och sommar och innehåller varierande plagg för den årstid du väljer. Du får plaggen levererade till dig i en praktisk bag. Självklart tar du del av ett förmånligt paketpris som gör att plaggen blir billigare än om du skulle köpa plaggen var och en för sig.

Vägledning kring Zolid Pro

Om du har några frågor eller funderingar om våra kläder för byggarbetare och hantverkare i serien Zolid Pro ska du inte tveka att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt. Hos oss handlar du alltid hållbara hantverkskläder utan några som helst fördyrande mellanhänder. Välkommen med din beställning!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.