Arbetskläder bygg & Hantverkskläder

Kollektion för hantverk, bygg & anläggning

Vi på Wexman Workwear® är stolta över att erbjuda serien Zolid Pro med mängder av snygga och moderna hantverkskläder med mängder av kombinationsmöjligheter. Plaggen är framtagna för att stå emot yttre påverkan, men de är även följsamma och bekväma att ha på sig under arbetsdagen. Vi har hantverkarkläder för alla behov.

Arbetskläder bygg

Zolid Pro är vår senaste serie med fokus på slitstyrka, säkerhet och ergonomi. Zolid Pro är arbetskläder som är framtagna för exempelvis byggjobbare och hantverkare. Plaggen har blivit populära i dessa branscher tack vare sina robusta egenskaper och smidiga funktioner.

Byggarbetskläder

I produktserien Zolid Pro ingår många olika hantverks- och byggarbetskläder, exempelvis snickarbyxor, skaljackor, arbetsshorts och tröjor i funktionsmaterial. Byggarbetskläderna passar bra för byggjobbare, men även för andra yrkeskategorier som snickare, rörmokare och närliggande yrken.

Arbetskläder & snickarkläder i paket

Många kunder väljer att köpa våra uppskattade paket som innehåller plagg som är anpassade för arbeten inom hantverk, bygg och anläggningsområdet. Paketen finns i kategorierna höst, vinter, vår och sommar och innehåller varierande plagg för den årstid du väljer. Paketet skickas ut till dig i en praktisk bag.

Har du frågor om våra hantverkskläder?

Om du har några frågor eller funderingar om våra hantverkskläder i serien Zolid Pro får du gärna kontakta oss, så vägleder vi dig rätt. Välkommen med din förfrågan!

Visa mer
Priser visas: