Arbetsmössa

Beställ en värmande arbetsmössa från oss på Wexman Workwear®. Det är populärt bland företag att beställa mössor med tryck inför vintern. Vill du ha din företagslogga på så fixar vi det utan problem. Vi är experter på att trycka och brodera företagsmössor. Loggan ökar ert varumärkes synlighet och enhetliga arbetskläder ger dessutom ett professionellt intryck av er verksamhet.

Vilken företagsmössa väljer du?

I utbudet nedan kan du välja fritt bland våra olika modeller. Välj en företagsmössa som passar in på dina önskemål. Vi har allt från tunna och stretchiga varianter för kyliga dagar, till lite mer vinterfodrade modeller som värmer skönt under kalla vinterdagar. Det är viktigt att den sitter bekvämt. En för tajt mössa kan vara obekväm över tid, medan den släpper in kyla om den sitter för löst.

Arbetsmössor utsätts ofta för tuffa förhållanden under årets kallare månader, så välj en mössa som är gjord av slitstarka material. Hos oss hittar du modeller som är gjorda i tålig polyester eller bomull och elestan

Mössa med tryck – på nolltid!

Det går undan när du beställer en mössa med tryck hos oss. Själva trycket eller broderingen görs direkt hos oss och därför kan vi erbjuda snabba leveranstider. Mössorna är enfärgade med gott om plats för ett eventuellt tryck och vi tipsar gärna om en färg som hade gått ihop bra med er logga.

Vi strävar alltid efter att erbjuda högsta möjliga kvalitet, till lägsta möjliga pris. Det avspeglar sig även på priset. Tack vare att vi säljer direkt till dig som kund (utan några fördyrande mellanhänder) kan vi hålla nere priserna.

Har du några frågor om företagsmössor?

Vill du ha en arbetsmössa med tryck eller utan? Ska dina företagsmössor sticka ut eller vill du ha designen så diskret som möjligt? Valet är ditt! Du får gärna kontakta oss om du vill ha prisuppgift på tryck eller brodyr, eller om du har några andra frågor. Notera att vi erbjuder stafflade priser, så det blir billigare ju fler du beställer. Välkommen med din förfrågan!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.