Arbetsbyxor

Arbetsbyxor är en viktig del av den professionella arbetsklädseln, utformade för att ge komfort, skydd och funktionalitet under arbetsdagarna. De är framtagna för att tåla olika slags krävande förhållanden som förekommer på allt från byggarbetsplatser till verkstäder. Modellerna ska vara bekväma att arbeta i samtidigt som de ska stå emot slitage på bästa sätt. Det är utgångspunkten när vi på Wexman Workwear har tagit fram modeller som uppfyller våra högt ställda krav.

Billiga arbetsbyxor

Eftersom vi tagit fram kläderna själva kan vi erbjuda billiga arbetsbyxor för både herr och dam, utan fördyrande mellanhänder. Vi håller nere priset utan att tumma på kvalitén, vilket bland annat märks på våra materialval. Byxorna består till största delen av slitstark canvas stretch som ger dig behaglig rörelsefrihet. Eftersom det finns vissa partier på arbetsbyxor som brukar ge med sig först är våra knäfickor och förstärkningar gjorda i robust cordura. Byxorna kompletteras med super stretch i gren, stuss och knäled för extra flexibilitet.

Efterfrågade egenskaper

En bra arbetsbyxa ska ha många smidiga förvaringsmöjligheter. Därför har våra modeller flera fickor som skyddar och ger plats till exempelvis verktyg, telefon, ID-kort och nycklar. Byxorna har även bälgade bakfickor som ger dig extra utrymme. De flesta väljer att ha mobilen i benfickan, som stängs med dragkedja.

Byxorna bör vara tillverkade av tåliga material samtidigt som de måste vara bekväma, då de bärs under många timmar i sträck. För arbete utomhus eller på vintern är det viktigt att byxorna är vattenavvisande och att de kan ge skydd mot både vind och kyla. Våra vinter-arbetsbyxor är fodrade och har förhöjd rygg, vilket motverkar kalldrag. De har även dragsko i benslutet som förhindrar kallras. Behöver du synas på långt håll är det våra ISO-certifierade varselbyxor som rekommenderas.

Förebygg skador

För arbete som involverar knästående eller andra fysiska påfrestningar kan arbetsbyxor med vadderade knäskydd förebygga skador och bidra till en bättre ergonomisk arbetsställning. Hos oss hittar du lite kraftigare knäfickor som du kan komplettera byxorna med. Skydden är tillverkade av polyeten eller tryckfördelande Gel-material och finns i olika tjocklekar. Du kan även köpa till slitstarka bälten till byxorna.

Hitta rätt arbetsbyxa

Har du frågor när det kommer till vårt sortiment av arbetsbyxor? Eller önskar du vägledning för att hitta en arbetsbyxa som uppfyller alla dina behov? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så hjälper vi dig vidare. Vi ser fram emot din förfrågan!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.