Byxor

Letar du efter en arbetsbyxa eller varselbyxa att bära under arbetsdagen? Vi på Wexman Workwear tillverkar och säljer högkvalitativa och prisvärda varselbyxor och arbetsbyxor. Här finns något för alla!

Arbetsbyxor & varselbyxor för ett gott utfört arbete

Som tillverkare av arbetsbyxor och varselbyxor erbjuder vi allt från hantverksbyxor till snickarbyxor, för både herr, dam och barn. Våra varselbyxor High-Vis Pro är certifierade enligt EU-direktiv EN ISO 20471. Unikt för samtliga arbetsbyxor som vi tillverkar är den flexande midjan för ökad komfort och rörelsefrihet. I kombination med förböjda knäförstärkningar av äkta Cordura, dragkedjor från YKK, bälgade bakfickor för extra utrymme, mängder av sömnadsförstärkningar samt noga utvalda tyger kan vi garantera premiumkvalité och en oerhörd slitstyrka. Detta gäller samtliga modeller av arbetsbyxor och varselbyxor i vårt sortiment.

Beställ arbetsbyxa/varselbyxa online

Arbetsbyxor och varselbyxor av högsta kvalitet är en bra förutsättning för att kunna utföra ett bra arbete varje dag. Våra slitstarka byxor klarar tuffa förhållanden utan att slitas och tappa funktion. Inte nog med att vi erbjuder högkvalitativ och slitstarka varselbyxor och arbetsbyxor – de är dessutom prisvärda, snygga och bekväma att arbeta i, så att du som arbetar kan lägga allt fokus på ditt arbete.

Spana in vårt utbud här nedan för att hitta en arbetsbyxa eller varselbyxa för dig!

Har du frågor eller funderingar när det kommer till vårt sortiment av byxor? Kontakta oss så hjälper vi dig med svaren!

Visa mer
Priser visas: