Arbetsbyxor & Varselbyxor

Arbetsbyxor och varselbyxor ska vara bekväma att arbeta i samtidigt som de ska stå emot slitage på ett bra sätt. Det var utgångspunkten när vi på Wexman Workwear tog fram byxor som uppfyller våra högt ställda krav inom området. Eftersom vi själva tagit fram kläderna från start till mål utformades modellerna precis som vi vill ha dem och du slipper fördyrande mellanhänder.
 

Stort urval av arbetsbyxor & varselbyxor 

Som tillverkare av arbetsbyxor och varselbyxor erbjuder vi allt från hantverksbyxor till snickarbyxor för både herr, dam och barn. Våra varselbyxor High-Vis Pro är certifierade enligt EU-direktiv EN ISO 20471. Unikt för samtliga arbetsbyxor som vi tillverkar är den flexande midjan för ökad komfort och rörelsefrihet.
 

Materialval

Byxorna har knäförstärkningar av äkta Cordura, dragkedjor från YKK, bälgade bakfickor för extra utrymme och mängder av sömnadsförstärkningar. Vi arbetar enbart med noggrant utvalda material för att garantera premiumkvalité och en oerhörd slitstyrka. 

Arbetsbyxa/varselbyxa med förvaring

En arbetsbyxa ska enligt oss ha mycket förvaringsmöjligheter. Därför finns det många fickor på plaggen, där du kan förvara exempelvis verktyg, ID-kort, telefon, mejslar och spik. Våra byxor klarar tuffa förhållanden och du kan utan problem skydda dina personliga tillhörigheter från slitage. Du kan även utforska vårt övriga utbud, exempelvis våra varselkläder, varseljackor, varselvästar och arbetströjor.
 

Vi vägleder dig rätt

Har du frågor när det kommer till vårt sortiment av arbetsbyxor? Vi kan självfallet ta fram lösningar som matchar era behov och önskemål. Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig vidare. Välkommen med din förfrågan!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.