Arbetsbyxor

Arbetsbyxor ska vara bekväma att arbeta i samtidigt som de ska stå emot slitage på bästa sätt. Det är utgångspunkten när vi på Wexman Workwear tar fram arbets- och varselbyxor som uppfyller våra högt ställda krav.

Billiga arbetsbyxor

Eftersom vi tagit fram kläderna själva kan vi erbjuda billiga arbetsbyxor utan fördyrande mellanhänder. Vi håller nere priset utan att tumma på kvalitén, vilket bland annat märks på våra materialval. Byxorna består till största delen av slitstark canvas stretch som ger dig EN behaglig rörelsefrihet. Eftersom det finns särskilt känsliga områden på arbetsbyxor som brukar ge med sig först är våra knäfickor och förstärkningar gjorda i robust cordura. Byxorna kompletteras med super stretch i gren, stuss och knäled för extra flexibilitet.

Generös förvaring

En arbetsbyxa ska enligt oss ha många smidiga förvaringsmöjligheter. Därför finns det många fickor på plaggen, som skyddar och ger plats till verktyg, ID-kort, telefon, mejslar och spik. Byxorna har även bälgade bakfickor som ger dig extra utrymme. Många väljer att ha mobilen i benfickan, som stängs med dragkedja.

Tillbehör

Hos oss hittar du även lite kraftigare knäfickor som du kan komplettera byxorna med. Knäskydden är tillverkade av polyeten eller tryckfördelande Gel-material och finns i olika tjocklekar. Du kan även köpa till slitstarka bälten till byxorna.

Hitta rätt arbetsbyxa

Har du frågor när det kommer till vårt sortiment av arbetsbyxor? Eller önskar du vägledning för att hitta en arbetsbyxa som uppfyller alla dina behov? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så hjälper vi dig vidare. Vi ser fram emot din förfrågan!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.