Arbetsbyxor & Varselbyxor

Letar du efter en arbetsbyxa eller varselbyxa att bära under arbetsdagen? Vi på Wexman Workwear tillverkar och säljer högkvalitativa och prisvärda varselbyxor och arbetsbyxor. 

Slitstarka arbetsbyxor & varselbyxor 

Som tillverkare av arbetsbyxor och varselbyxor erbjuder vi allt från hantverksbyxor till snickarbyxor, för både herr, dam och barn. Våra varselbyxor High-Vis Pro är certifierade enligt EU-direktiv EN ISO 20471. Unikt för samtliga arbetsbyxor som vi tillverkar är den flexande midjan för ökad komfort och rörelsefrihet.

Den flexande midjan i kombination med förböjda knäförstärkningar av äkta Cordura, dragkedjor från YKK, bälgade bakfickor för extra utrymme, mängder av sömnadsförstärkningar samt noga utvalda tyger kan vi garantera premiumkvalité och en oerhörd slitstyrka. 

Beställ arbetsbyxa/varselbyxa online

Arbetsbyxor och varselbyxor av högsta kvalitet skapar förutsättningar för att kunna utföra ett bra arbete varje dag. Våra slitstarka byxor klarar tuffa förhållanden utan att slitas och tappa funktion. Utforska även vårt övriga utbud, exempelvis våra varselkläder, varseljackorvarselvästar och arbetströjor. Har du frågor när det kommer till vårt sortiment av byxor? Kontakta oss så vägleder vi dig rätt!

Visa mer
Priser visas: