Arbetströja & varseltröja

Letar du efter en slitstark och funktionell varseltröja eller arbetströja? Då har du kommit rätt. Vi på Wexman Workwear har ett stort utbud av tröjor i olika modeller och färger. Kläderna är framtagna för att hålla en lång tid framöver.

Slitstarka arbetströjor & varseltröjor

Våra arbetströjor har modern design och passform. I sortimentet hittar du exempelvis sweatshirts i funktionsmaterial med bra andningsförmåga som passar perfekt vid hårt arbete och snabbtorkande t-shirts. Det finns även snygga pikéer i QuickDry-material och klassiska sweatshirts i kraftigt material och med borstade insidor.

Köp arbetströja & varseltröja med tryck

Våra arbetströjor har modern design och passform och är speciellt anpassade för att kunna profilera med egen företags-logga om man vill. De flesta av våra arbetskläder går att trycka din företagslogga på. Vi har flera transferpressar och kan även erbjuda screentryck och direktbrodyr. Att ha en företagslogga på arbetströjan eller varseltröjan är ett perfekt sätt för dig att göra reklam för ditt företag på ett unikt sätt.

Wexmans arbetströjor ger bra förutsättningar

Vi på Wexman Workwear anser att en bekväm arbetströja eller varseltröja är viktigt för att skapa förutsättningar för en trivsam och produktiv arbetsdag. Därför är vi glada att kunna presentera ett utbud bestående av:

  • Slitstarka och hållbara material
  • Varierande utföranden
  • Flertalet praktiska modeller
  • Tröjor med företagslogga eller utan

Vi hjälper dig att hitta rätt

Har du frågor eller funderingar när det kommer till vårt sortiment av tröjor? Då får du gärna kontakta oss så hittar vi en lösning utifrån dina behov och önskemål. Frågorna kan röra material, storlek eller hur det fungerar med företagslogga på arbetströjan eller varseltröjan.

Tillsammans kommer vi fram till den bästa lösningen!

Visa mer
Priser visas: