Arbetströja & varseltröja

Letar du efter en slitstark och funktionell arbetströja eller varseltröja? Då har du kommit rätt! Vi på Wexman Workwear® erbjuder ett brett utbud av slitstarka överdelar för arbetsdagen i olika utföranden, material och färger.

I sortimentet hittar du exempelvis sweatshirts i funktionsmaterial med bra andningsförmåga, snabbtorkande t-shirts och varseltröjor som syns tydligt på håll. Hos oss finns det även snygga pikéer i QuickDry-material och klassiska sweatshirts i kraftigt material som passar perfekt för en dag på kontoret.

Köp arbetströja & varseltröja med tryck

Våra arbetströjor har modern design och är speciellt anpassade för att kunna profilera med egen företagslogga om ni önskar det. De flesta kläder hos oss går att trycka er företagslogga på. Vi har flera transferpressar och kan även erbjuda screentryck och direktbrodyr. Att ha en arbets- eller varseltröja med tryck är ett perfekt sätt för företaget att göra reklam på ett unikt sätt.

Detta kännetecknar våra arbetströjor

Vi på Wexman Workwear anser att det är viktigt med bekväma plagg för att skapa förutsättningar för en trivsam och produktiv arbetsdag. Därför är vi glada att kunna presentera ett utbud bestående av:

  • Slitstarka och hållbara material
  • Varierande utföranden
  • Flertalet praktiska modeller
  • Kläder med eller utan företagslogga

Vi hjälper dig att hitta rätt

Har du frågor eller funderingar när det kommer till vårt sortiment? Då får du gärna kontakta oss så hittar vi en lösning utifrån dina önskemål. Frågorna kan röra material, storlek eller hur det fungerar med företagslogga på kläderna. Välkommen med din förfrågan!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.