Arbetströjor

Arbetströjor i alla dess former hittar du hos oss på Wexman. Samtliga arbets- och varseltröjor är framtagna i premiumkvalité och materialvalen är genomgående anpassade efter användningsområdet. Vill du ha en funktionell och slitstark tröja som står emot yttre påfrestningar eller en bekväm tröja för kontorsarbetet? Valet är ditt – vi erbjuder flera alternativ för alla moment under arbetsdagen.

BIlliga arbetströjor

Hos oss på Wexman handlar du billiga arbetskläder, mycket tack vare att vi säljer plaggen direkt till dig som kund utan några mellanhänder. Vi sköter exempelvis produktutveckling, design och tillverkning själva vilket märks på prislappen i slutändan. Kraven är högt ställda och du kan förvänta dig stilren design och modern passform. Dragkedjorna är från YKK och de flesta arbetströjor är tillverkade av kombinationen bomull/polyester. Flera modeller kommer med borstade insidor, vilket ger en skön känsla mot kroppen.

Våra modeller

Många väljer arbetströja utifrån vilka arbetsuppgifter som står på schemat under dagen. Vi har tagit fram ett antal lite tåligare modeller som fokuserar på slitstyrka och hållbarhet, men det finns även komfortabla tröjor för kontoret. I vår webbshop hittar du exempelvis:

  • Full-zip & Half-zip
  • Rundhalsad tröja
  • Sweatshirt med luva
  • Formstabil kvalitetspiké
  • Arbets T-shirts i olika material

Hitta rätt arbetströja

Valmöjligheterna är stora hos oss och det finns en arbetströja för varje tillfälle. Önskar du hjälp kring valet av våra arbetströjor eller din beställning är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.