Arbetskläder – Dam

Här hittar du arbetskläder för dam som står emot yttre påverkan under arbetsdagen. Men det är minst lika viktigt att plaggen sitter skönt på kroppen, så att du kan röra dig fritt. Därför har vi satsat på dam-arbetskläder med modern passform och smidiga funktioner som telefon- och ID-kortficka.

Billiga arbetskläder för dam

Hos oss på Wexman Workwear handlar du billiga arbetskläder för dam. I och med att vi är med ända från planeringsstadiet kan vi utforma kläderna precis som vi vill. Vi ställer höga krav på kvalitet och utseende och nöjer oss inte förrän arbetskläderna är exakt så som vi önskar.

Förstärkningar på utsatta ställen

Det är av yttersta vikt att arbetskläder och varselkläder för dam står emot väder, vind och slitningar som uppkommer från olika arbetsmoment. Det är bara att konstatera att vissa partier brukar ge med sig först. Därför har vi valt att förstärka knäfickorna och armbågspartierna med urstark cordura. Kläderna har även sömnadsförstärkningar på särskilt utsatta ställen för att hålla längre och dragkedjor kommer från högkvalitativa YKK.

Snygga varselkläder för dam

Materialval och funktioner är viktiga delar av ett plagg, men på Wexman har vi även lagt fokus på att skapa snygga arbetskläder för dam. Vi satsar på stilrena och funktionella plagg med genomtänkt design, bland annat i våra varselkläder för dam. Passa på att fynda billiga arbetskläder i vår outlet eller se hela vårt sortiment av arbetskläder.

Hitta rätt plagg

Hos oss kan du köpa arbetskläder och varselkläder för dam, både som enskilda plagg och i paketlösningar för olika säsonger. Om du önskar tryck på arbetskläderna kan vi fixa med direktbrodyr, screentryck och transfertryck. Har du några frågor eller önskar du vägledning? Då är du alltid välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig. 

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.