Arbetskläder – Dam

Här hittar du arbetskläder för dam som står emot yttre påverkan under arbetsdagen. Men det är minst lika viktigt att plaggen sitter skönt på kroppen, så att du kan röra dig fritt. Därför har vi satsat på dam-arbetskläder med modern passform och smidiga funktioner som telefon- och ID-kortficka.

Billiga arbetskläder för dam

Hos oss på Wexman Workwear handlar du billiga arbetskläder för dam. I och med att vi är med ändå från planeringsstadiet kan vi utforma kläderna precis som vi vill. Vi ställer höga krav på kvalitet och utseende och nöjer oss inte förrän arbetskläderna är exakt så som vi önskar.

Förstärkningar på utsatta ställen

Det är av yttersta vikt att plaggen står emot väder, vind och slitningar som uppkommer från olika arbetsmoment. Det är bara att konstatera att vissa partier brukar ge med sig först. Därför har vi valt att förstärka knäfickorna och armbågspartierna med urstark cordura. Kläderna har även sömnadsförstärkningar på särskilt utsatta ställen för att hålla längre och dragkedjor kommer från högkvalitativa YKK.

Snygga arbetskläder för dam

Visst är materialval och funktioner en viktig del av plaggen men ännu en viktig prioritering vi gjort är att ta fram snygga arbetskläder för dam. Här satsar vi på stilrena plagg som uppfyller alla funktionalitetskrav men som samtidigt har en genomtänkt design. Ett elegant utseende på plaggen gör att du trivs i dina jobbkläder. Om du önskar en överblick över vårt sortiment och våra olika kategorier kan du besöka vår startsida, där kan du lätt navigera bland våra olika billiga arbetskläder.

Hitta rätt dam-arbetskläder

Hos oss kan du köpa dam-arbetskläder, både som enskilda plagg och i olika paketlösningar för olika säsonger. Om du önskar tryck på arbetskläderna kan vi fixa med direktbrodyr, screentryck och transfertryck. Har du några frågor eller önskar du vägledning? Då är du alltid välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig. 

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.