Regnställ – Varsel

Praktiskt regnställ för varsel

Hos oss på Wexman hittar du varsel-regnställ som är tillverkade i PU-belagd polyamidtrikå av högsta kvalitet. Det är lika mjukt att ha på sig som det är slitstarkt. Jackan har svetsade och tejpade sömmar, reflexer från 3M och dragkedjor från YKK. Våra regnställ för varsel är praktiska och kommer med flera olika funktioner, till exempel infällningsbar kapuschong, dold dragkedja med knäppning, dubbla sidofickor och justerbart ärmavslut med kardborreknäppning.

Vind & vattentäta varsel-regnkläder

Den absolut viktigaste egenskapen är självfallet att våra varsel-regnkläder är vind & vattentäta. Vattentätheten är 11 000 mm på dessa plagg, vilket indikerar att de står emot kraftigt regn i flera timmar. Det är dessutom viktigt att regnkläderna sitter rätt och därför är vi stolta att kunna erbjuda storlekarna S-4XL.

Köpa regnkläder hos Wexman

Det ska vara enkelt att köpa regnkläder hos oss på Wexman. Du handlar helt utan fördyrande mellanhänder. Det gör att vi kan hålla nere priserna och erbjuda dig som kund riktigt fördelaktiga priser. Du kan känna dig trygg med att du kommer synas ordentligt på långt håll. Jackan är certifierad enligt EN ISO 20471 klass 3 och byxorna är certifierade enligt EN ISO 20471 klass 2.

Vi vägleder dig rätt

Har du några frågor eller funderingar över vilket regnställ för varsel du ska välja är det bara att kontakta oss, så ser vi till att guida dig rätt. Välkommen att handla varsel-regnkläder i slitstarka material som klarar tuffa förhållanden.

Visa mer

Regnställ Varsel


Vårt varsel regnställ ingår i vår serie High-Vis Pro. Det innebär bästa synbarhet. Jackan är certifierad enligt EN ISO 20471 klass 3 och byxorna är är certifierade enligt EN ISO 20471 klass 2. De är gjorda i slitstarka material som klarar tuffa förhållanden.

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.