High-vis pro

Varselkläder

High-Vis Pro är vår kollektion med varselkläder. Varselkläderna hos oss kännetecknas av modern design, nya smarta funktioner och hög säkerhet. Samtliga plagg är certifierade enligt EN ISO 20471.

Säkra och billiga varselkläder

Vi på Wexman Workwear® har satsat stort på att kunna erbjuda dig ett brett utbud av billiga varselkläder. Att erbjuda billiga varselkläder som inte tummar på våra höga säkerhetskrav är något vi är stolta över. Våra varseljackor, varseltröjor med lång ärm och varselvästar är certifierade enligt högsta varselklass 3. Varselbyxor, varselshorts och varseltröjor med kort ärm är certifierade enligt klass 2 eller klass 1.

Varselkläder – Paket

I vårt utbud nedan hittar du våra populära varselkläder-paket. Dessa paket är fullproppade med certifierade varselkläder för hela kroppen. Du väljer själv vilken storlek du önskar och paketen skickas i en praktisk bag. Välj ett paket som passar dina behov i kategorierna vår, sommar, höst, vinter.

Varselkläder med tryck

Du kan få flera av våra varselkläder med tryck. Varselkläder med eget tryck är väldigt populärt bland företag runt om i landet. Det skapar en personlig touch på varselkläderna, vilket gör att plaggen sticker ut från mängden.

Snygga varselkläder

För oss på Wexman Workwear® är det en självklarhet att erbjuda snygga varselkläder, eftersom en stor del av arbetsdagen kan spenderas i kläderna. Du kan därför se fram emot varselkläder med modern passform som sitter bra på kroppen.

Undrar du något om våra godkända varselkläder?

Har du några frågor och funderingar om vilka regler som gäller för just din bransch när det kommer till godkända varselkläder? Då är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

Visa mer
Priser visas: