Varselkläder

High-Vis Pro är vår kollektion med varselkläder. Kläderna hos oss kännetecknas av modern design, nya smarta funktioner och hög säkerhet. Samtliga plagg är certifierade enligt EN ISO 20471.

Säkra och billiga varselkläder

Vi på Wexman Workwear® har satsat stort på att kunna erbjuda dig ett brett utbud av billiga varselkläder. Att erbjuda billiga kläder för arbetsdagen som inte tummar på våra höga säkerhetskrav är något vi är stolta över. Våra varseljackor, varseltröjor med lång ärm och varselvästar är certifierade enligt högsta varselklass 3. Varselbyxor, varselshorts och varseltröjor med kort ärm är certifierade enligt klass 2 eller klass 1.

Paketlösningar

I vårt utbud nedan hittar du våra populära varselkläder-paket. Dessa paket är fullproppade med certifierade plagg för hela kroppen. Du väljer själv vilken storlek du önskar och paketen skickas i en praktisk bag. Välj ett paket som passar dina behov i kategorierna vår, sommar, höst och vinter.

Varselkläder med tryck

Du kan få flera av våra varselkläder med tryck. Kläderna med eget tryck är väldigt populärt bland företag runt om i landet. Det skapar en personlig touch på plaggen, vilket gör att de sticker ut från mängden.

För oss på Wexman Workwear® är det en självklarhet att erbjuda både bekväma plagg i hög kvalitet, eftersom en stor del av arbetsdagen spenderas i kläderna. Du kan därför se fram emot arbetskläder med modern passform som sitter bra på kroppen. Du kan även gå direkt till vårt utbud av varselvästar, varselbyxor, varseltröjor och arbetströjor

Vi vägleder dig rätt

Har du några frågor och funderingar om vilka regler som gäller för just din bransch när det kommer till godkända varselkläder? Eller vill du att vi tar fram ett skräddarsytt upplägg för just er verksamhet? Då är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.