Arbetskeps

Söker du en arbetskeps som står emot väder och vind under utomhuspasset? Då har du kommit alldeles rätt. Hos oss på Wexman Workwear® kan du köpa en arbetskeps med eget tryck som sticker ut eller matchar dina övriga arbetskläder om du hellre vill det. I utbudet finns det något för alla som är ute efter en keps med förböjd skärm och kardborrelås baktill.

Arbetskeps med tryck

Hos oss kan du känna dig trygg med att få en arbetskeps med tryck i hög kvalité. Vi har sysslat med företagsprofilering av kläder sedan 1994, så vi är experter på tryck och brodyr som håller i längden. En profilkeps lämpar sig väldigt bra för detta ändamål. Kepsarna i vårt sortiment är anpassade för att trycka eller brodera en företagslogga på, exempelvis med transfertryck eller direktbrodyr.

Vilken modell väljer du?

Vi är stolta över att erbjuda ett flertal olika modeller i vårt utbud. Här hittar du kepsar i trucker-, baseball och ”stretch fit”-modell, i polyester och borstad bomullstwill. Storlekarna är ”one size fits all” så du kan själv ställa in vilken storlek du önskar. Färgerna varierar och vi har både enfärgade modeller och mer synliga varianter med inslag av fluorescerande orange och fluorescerande gul.

Kontakta oss om arbetskepsar

Kontakta oss gärna om du vill ha en prisuppgift på tryck eller brodyr eller om du har några andra frågor om våra arbetskepsar. Vår erfarna och kunniga personal ser alltid fram emot att vägleda dig rätt.

Om du beställer kepsar för företaget eller en större grupp tar du del av våra ”stafflade priser”. Det är en mängdrabatt som varierar utifrån hur många arbetskepsar du beställer.

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.