Arbetskläder vinter

Hos oss på Wexman Workwear hittar du fyra olika paket med arbetskläder för vinter. I paketen ingår en fodrad arbetsjacka eller varseljacka tillsammans med matchande arbetsbyxor eller varselbyxor, samt ett flertal andra plagg som är framtagna för kalla temperaturer. Paketen innehåller allt du behöver, inifrån och ut, för en vintrig arbetsdag. Dessa arbets- och varselkläder för vinter levereras i en praktisk bag.

Vinter-arbetskläder

Välj mellan våra fyra olika paket som innehåller vinter-arbetskläder: Zolid Pro, High-Vis Pro, Forestry Line och Carbon Pro. Våra arbetskläder håller en lång tid framöver, tack vare slitstarka och tåliga material. Paketen innehåller hela 15–16 produkter beroende på vilket paket du väljer. Att konstatera att paketen täcker in många olika klädesplagg för kalla arbetsdagar är därför ingen överdrift.
 

Värmande plagg för kalla dagar

Genom att köpa ett kit får du leverans av allt du behöver när det kommer till värmande och fodrade arbetskläder. Vinterjacka är oftast det plagg man tänker på först, men för att hålla värmen krävs det fler värmande plagg som står pall för låga temperaturer. Därför medföljer även arbetsbyxor, underställ, en varm tröja, mössa, vantar och mycket mer.

Certifierade varselkläder för vinter

Vårt paket med certifierade varselkläder för vinter innehåller jacka, byxor, underställ, underkläder, teknikstrumpor, mössa och mer därtill. Självklart syns varselkläderna på långt håll och uppfyller de höga krav som ställs ur säkerhetssynpunkt. Vår varseljacka har ett värmande foder, hög andningsförmåga och den är vind- och vattenavvisande. Våra produktpaket med varsel-vinterkläder är populära i en mängd branscher, däribland transport, åkeri, gräv- och anläggningssektorn.

Arbetskläder i vinterpaket

Har du några frågor kring våra paket med varsel- och arbetskläder för vinter, eller vill du veta mer om paketens upplägg och innehåll? Då ska du inte tveka att kontakta oss. Vi vägleder dig gärna till ett vinterpaket som matchar dina behov!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.