Arbetskläder & varselkläder vinter

Kompletta paket med vinter-arbetskläder

Hos Wexman Workwear hittar du tre olika vinterpaket. I paketen ingår en fodrad arbetsjacka eller varseljacka tillsammans med matchande arbetsbyxor eller varselbyxor, samt många andra plagg som är framtagna för kalla temperaturer. Paketen innehåller allt du behöver, inifrån och ut, för en vintrig arbetsdag. Paketen med arbetskläder för vintersäsongen levereras i en praktisk bag.

Arbetskläder Vinter

Välj mellan våra tre olika paket som innehåller arbetskläder för vintern: Zolid Pro, High-Vis Pro och Forestry Line. Våra arbetskläder håller en lång tid framöver, tack vare att de är tillverkade i slitstarka och tåliga material. Våra paket innehåller hela 17–18 produkter (!) beroende på vilket paket du väljer. Att konstatera att våra paket med arbetskläder täcker in många klädesplagg för kalla arbetsdagar är därför ingen överdrift.

Genom att köpa ett kit får du leverans av allt du behöver när det kommer till värmande arbetskläder. Vinterjacka är oftast det plagg man tänker på först, men för att hålla värmen krävs det fler värmande plagg. Därför medföljer även arbetsbyxor, underställ, en varm tröja, mössa, vantar och mycket mer.

Varselkläder Vinter

Vårt paket med varselkläder för vinter innehåller jacka, byxor, underställ, underkläder, teknikstrumpor, mössa och mer därtill. Om du beställer detta paket behöver du inte vara orolig för att frysa när vintervädret gör sig påmint. Självklart syns varselkläderna på långt håll och uppfyller de höga krav som ställs ur säkerhetssynpunkt. Plaggen är framtagna för att vara sköna att röra sig i under arbetsdagen. Vår varseljacka har ett värmande foder, har hög andningsförmåga och är vind- och vattenavvisande. Våra produktpaket med varsel-vinterkläder är populära i en mängd branscher, däribland transport, åkeri, gräv- och anläggningssektorn.

Har du frågor kring våra vinterpaket?

Har du några frågor kring våra paket med arbetskläder för vinter, eller vill du veta mer om paketens upplägg och innehåll? Då ska du inte tveka att kontakta oss. Vi vägleder dig till ett vinterpaket som matchar dina behov!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.