Arbetskläder – Outlet

Hos oss på Wexman Workwear® finns det alltid klipp att göra på arbetskläder. Vi strävar alltid efter att erbjuda ett varierat utbud i vår ”arbetskläder-outlet”, där vi samlar plagg för olika årstider och behov. 

Rea ­– Arbetskläder

Rea på arbetskläder är förmånligt då plaggen oftast inte skiljer sig så mycket från år till år. Visst kommer det hela tiden nya funktioner och materialval i branschen, men du kan känna dig trygg med att alla våra rea-plagg håller samma höga kvalitet och slitstyrka som vårt övriga sortimentet.

Vad kännetecknar våra outlet-arbetskläder?

De outlet-arbetskläder du hittar hos oss kännetecknas av materialval som bidrar till en behaglig arbetsdag. Det gäller oavsett om du är ute efter ytterplagg som ska stå emot väder och vind, eller kollar efter plagg att ha på kontoret. Kläderna i vår rea-sektion är framtagna för att möta de önskemål som finns på funktionella arbetskläder, och det är också därför vi på Wexman Workwear® valde att ta in arbetskläderna i sortimentet från start.

Billiga arbetskläder

När du beställer dina arbetskläder direkt från oss på Wexman Workwear® slipper du mellanhänder som trissar upp priset. Det gör att vi kan erbjuda billiga arbetskläder, både i vårt ordinarie sortiment samt i vår rea-sektion.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om arbetskläderna i vårt sortiment. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.