Arbetskläder – Outlet

Hos oss på Wexman Workwear® är det alltid rea på arbetskläder i någon omfattning. Vi strävar efter att erbjuda ett varierat utbud i vår outlet för arbetskläder, där vi samlar plagg för olika årstider och behov. Här kan du fynda plagg i olika utföranden som passar både inomhus- och utomhusarbete.

Rea ­på arbetskläder

Rea på arbetskläder är förmånligt då plaggen oftast inte skiljer sig så mycket från år till år. Visst tillkommer det hela tiden nya funktioner och materialval i branschen, men du kan känna dig trygg med att våra billigaste arbetskläder håller samma höga kvalitet och slitstyrka som vårt övriga sortiment. Plaggen i vår outlet för arbetskläder kan exempelvis vara i förra säsongens färger eller produktlinjer som är på väg att utgå, så det finns alla möjligheter att fynda billiga arbetskläder hos oss.

Köp billiga arbetskläder

Samtliga plagg hos oss, inklusive outlet arbetskläder, kännetecknas av materialval som bidrar till en behaglig arbetsdag. Det gäller oavsett om du är ute efter ytterplagg som ska stå emot väder och vind, eller kollar efter plagg att ha på kontoret. Kläderna i vår arbetskläder-outlet är framtagna för att möta de önskemål som finns på funktionella arbetskläder, och det är också därför vi på Wexman Workwear® valde att ta in kläderna i sortimentet från start.

Varselkläder på rea

Det finns gott om varselkläder på rea i vår fyndsektion. Självfallet uppfyller plaggen alla krav som ställs på varselkläder. När du beställer kläderna direkt från oss på Wexman Workwear® slipper du mellanhänder som trissar upp priset. Det gör att vi kan erbjuda väldigt prisvärda varselplagg, både i vårt ordinarie sortiment och i vår rea.

Vi vägleder dig rätt

Tveka inte att kontakta oss om om du har några frågor om arbetskläderna i vår outlet. Det gäller även om du önskar arbetskläder med tryck. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.