Kollektioner

Aktuella annonser Wexman Workwear:


High-Vis Pro Certifierade Varselkläder för Åkeri, Transport, Gräv & Anläggning


Forestry Line, Arbetskläder för Skogsentreprenad, Lantbruk, Åkeri & Transport


Zolid Pro, Arbetskläder för Hantverk, Bygg & Anläggning

Carbon Pro, Arbetskläder för Service, Installation, Lager & Logistik


Arbetskläder i oslagbar kvalitet

Vi på Wexman Workwear gör allt själva. Från produktutveckling, design, tillverkning och lagerhållning till marknadsföring. Det gör oss till ledande experter med gedigen kunskap om arbetskläder och varselkläder. Våra arbetskläder är av högst kvalitet. Vi testar och väljer dragkedjor, tyger, sömnad, funktioner, fickor, förstärkningar, passform och slitstyrka för att se till att varje plagg är tåligt, hållbart och funktionellt. Det sitter bl a dragkedjor från YKK och reflexer från 3M på alla våra arbetskläder och varselkläder. Våra arbetskläder och varselkläder har knä- och armbågsförstärkningar av otroligt slitstarkt Cordura samt flera sömnadsförstärkningar på utsatta ställen.


Vi kan yrkeskläder

Vi hjälper dig att få fram de arbetskläder som passar just dig. Vill du veta mer om funktioner, passform eller material i våra arbetskläder och varselkläder, så kontakta oss via e-mail eller telefon. Vi svarar på alla frågor som gäller arbetskläder och varselkläder.
För att beställa arbetskläder från Wexman Workwear kan du handla direkt från vår webbshop, ringa oss på 0502-188 90 eller skicka e-mail till order@wexman.se.
Välkommen till Wexman Workwear - En bättre affär helt enkelt!

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.