Arbetsväst

En arbetsväst är på många sätt det perfekta plagget för hela arbetsdagen. Fördelarna är många: du kan röra dig helt fritt i plagget, du håller värmen och du skyddar kläderna under västen mot slitage och smuts. Vi erbjuder arbetsvästar för kontorsarbete och för utomhusarbete i skiftande väderlekar.  Hos oss på Wexman Workwear® handlar du arbetskläder utan fördyrande mellanhänder. Det är anledningen till att vi kan hålla nere priset – utan att tumma det minsta på kvalitén. Du kan även kolla in vår kategori för Varselväst om du söker efter det.

Fodrad arbetsväst

En fodrad arbetsväst är perfekt under de kallare månaderna på året. Den värmer skönt mot kroppen och är utrustad med dragkedjor. På så vis kan du enkelt öppna och stänga västen och justera temperaturen. Vår Patched Pocket Vest är tillverkad i 100% polarfleexe – ett väldigt behagligt material som håller dig varm. Vi erbjuder även fodrade bodywarmers med hög andningsförmåga där insidan av kragen är tillverkad i microfleece.

Funktioner som underlättar

Det är alltid bra att synas under arbetspasset och därför kommer alla våra arbetsvästar med reflexer på väl valda ställen. Våra bodywarmers har dessutom dubbla innerfickor där du får plats med telefon, ID-kort och mössa m.m. Du kan själv justera midjemåttet. Dragkedjorna är från välkända och högkvalitativa YKK.

Vägledning kring våra arbetsvästar

Har du några frågor om våra arbetsvästar eller bodywarmers? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så hjälper vi dig. Välkommen med din förfrågan.

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.