Arbetsshorts & varselshorts

Hos oss på Wexman Workwear hittar du ett stort utbud av snygga och praktiska arbetsshorts och varselshorts, framtagna för att underlätta din arbetsdag. Det som gör att våra shorts sticker ut är flertalet praktiska funktioner och slitstarka material. Shortsen har många lättåtkomliga fickor, vilket garanterar en smidig förvaring.  

Billiga arbetsshorts med flexande midja

Unikt för samtliga arbetsshorts från Wexman Workwear är den flexande midjan för ökad komfort och rörelsefrihet. De flesta shorts har även dubbla bakfickor, varav en ficka av dessa har lock. Shortsen är framtagna för dig som ställer höga krav på både användarvänlighet och slitstyrka. I utbudet nedan hittar du billiga arbetsshorts och varselshorts som håller en lång tid framöver.

Funktionella och certifierade varselshorts

Varselshortsen, High-Vis Pro, är certifierade enligt EU-direktiv EN ISO 20471. Dessa shorts är utrustade med både telefonficka och ID-kortsficka. Lägg till varselshortsens mejselfickor och spikfickor på sidorna, så får du en tydlig indikation på shortsens breda användningsområde.

Har du frågor kring arbetsshorts & varselshorts?

Om du har frågor eller funderingar kring arbetsshorts eller varselshorts får du gärna kontakta oss. Vi guidar dig till rätt modell utifrån dina behov. Kolla också in våra accessoarer till shortsen (våra slitstarka och elastiska bälten). Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.