Arbetsshorts

Hos oss på Wexman Workwear hittar du ett stort utbud av moderna och praktiska arbetsshorts och varselshorts som är framtagna för att underlätta din arbetsdag. Det som gör att våra shorts sticker ut är alla smidiga funktioner och tåliga materialval. Shortsen har många lättåtkomliga fickor, vilket garanterar smidig förvaring av telefon, ID-kort, mejslar, tumstock och andra verktyg du kan behöva under dagen.

Billiga arbetsshorts

I vårt sortiment hittar du flertalet billiga arbetsshorts. Du handlar direkt av oss utan några som helst fördyrande mellanhänder. Vi ger dig mest shorts för pengarna och ställer samtidigt höga krav på varenda liten detalj. Shortsen har gedigna 2 & 3-nåls sömmar och kvalitetsdragkedjor från YKK. Shortsen kommer även med flexande midja och skulle du vilja komplettera med ett elastiskt bälte som anpassar sig efter kroppen finns det möjlighet till det.

Slitstarka material

Våra arbetsshorts är tillverkade i ett antal olika hållbara material, för att kunna stå emot arbetsdagens alla utmaningar. De partier som brukar ge med sig först har vi valt att förstärka, så att livslängden förlängs. Om du vill ha ett par shorts som täcker knäna så erbjuder vi ett par ”piratshorts” i trekvarts-modell med förböjda ben och knäfickor av cordura. Här följer en lista på materialen vi använder för att shortsen ska hålla en lång tid framöver:

  • Canvas stretch
  • Bomull
  • Polyester
  • Elastan
  • Cordura

Vi vägleder dig rätt

Om du har några frågor eller funderingar kring vilka arbetsshortsdu ska välja ska du inte tveka att kontakta oss. Det gäller även om du vill ha tryck på shortsen, exempelvis med företagsloggan.

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.