Arbetsshorts

Hos oss på Wexman Workwear hittar du ett stort utbud av högkvalitativa arbetsshorts för herr och dam. Modellerna är framtagna för att underlätta din arbetsdag. Det som gör att våra shorts sticker ut är alla smidiga funktioner och tåliga materialval. Shortsen har flera lättåtkomliga fickor, vilket garanterar smidig förvaring av telefon, ID-kort, mejslar, tumstock och andra verktyg du kan behöva under dagen.

Billiga arbetsshorts för herr & dam

I vårt sortiment hittar du flertalet hållbara och billiga arbetsshorts. Du handlar direkt av oss, och slipper därmed fördyrande mellanhänder. Vi ger dig mest shorts för pengarna och ställer samtidigt höga krav på varenda liten detalj. Shortsen har gedigna 2 & 3-nåls sömmar och kvalitetsdragkedjor från YKK.

Slitstarka material

Våra robusta arbetsshorts är tillverkade av slitstarka material som gör att de står emot arbetsdagens alla utmaningar. De partier som brukar ge med sig först har vi valt att förstärka, så att livslängden förlängs. Om du vill ha ett par shorts som täcker knäna så erbjuder vi ett par ”piratshorts” i trekvarts-modell med förböjda ben och knäfickor av cordura. Vi erbjuder även korta arbetsshorts för dig som föredrar det. Här följer en lista på material som vi använder för att shortsen ska hålla en lång tid framöver:

  • Canvas stretch
  • Bomull
  • Polyester
  • Elastan
  • Cordura

Arbetsshorts med stretch

Våra arbetsshorts med stretch kommer med flexande midja och 4-vägs Super stretch i gren och stuss. Skulle du vilja komplettera med ett elastiskt bälte som anpassar sig efter kroppen så finns det möjlighet till det.


Vi vägleder dig rätt

Om du har några funderingar kring vilka arbetsshorts eller varselshorts du ska välja ska du inte tveka att kontakta oss. Det gäller även om du vill ha tryck på shortsen, exempelvis med företagsloggan. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.