Varselbyxor

Varselbyxor ska vara bekväma att röra sig i samtidigt som ett antal viktiga funktioner som underlättar arbetet ska bockas av. Vi på Wexman har tagit fram en arbetsbyxa där vi lagt mycket krut på att få till en väl avvägd kombination av bekvämlighet och slitstyrka. Säkerhet och hälsa på arbetsplatsen prioriteras allt mer och det är det viktigt att utrustningen som används är av bästa kvalitet och uppfyller alla nödvändiga standarder.

Billiga varselbyxor

Eftersom vi är med och tar fram byxorna från start till mål, helt utan fördyrande mellanhänder, kan vi pressa priset och erbjuda billiga varselbyxor. Men det tummas inte det minsta på kvalitén. Något som visar på detta är att byxorna är certifierade enligt ISO 20471 som är en internationellt erkänd standard för synliga arbetskläder. Det är ett kvitto så gott som något och en trygghet att ha med sig för dig som letar runt efter passande arbetsbyxa hos oss.

Varselbyxa med gott om förvaring

En varselbyxa ska enligt oss ha gott om förvaringsutrymme. Därför har modellerna hos oss många smidiga fickor. Våra byxor har dubbla sidofickor, benficka med dragkedja, telefon- och ID-kortsficka med mera. Som om det inte vore nog finns det även en midjeficka med säkerhetsficka som stängs med dragkedja, ficka för verktyg/tumstock och loop för hölster.

Materialval & synlighet

Det är bara att konstatera att vissa partier har en tendens att ge med sig fortare än andra. Men för att råda bot på detta, och förlänga livslängden på plaggen, har vi valt att arbeta med tre olika slitstarka material: twill, super stretch och cordura. Super stretchen används i gren, stuss och knäled medan corduran används på de förböjda knäfickorna.

En varselbyxa gör dig så synlig som möjligt, vilket minskar risken för olyckor. Det gäller särskilt i yrken eller arbetsplatser där du kan vara utsatt för mycket fordon, maskiner eller annan trafik och rörelse i närheten. Till exempel kan vägarbetare, lagerarbetare eller byggarbetare ha nytta av dessa byxor.

Modeller för dam och herr

I vårt sortiment finns det både varselbyxor för dam och herr. Vår dambyxa i varselutförande i klass 2 har mjuk insida och snabbtorkade egenskaper. Knäna är förböjda för optimal passform och benslutet är förstärkt i polyamid, ett material som inte absorberar fukt. Dessutom finns det två höjdnivåer för knäskydden. Desa byxor kommer i storlekarna 36–54.

Du hittar ett passande alternativ oavsett vilken årstid du köper byxorna till. Du kan exempelvis beställa en varsel-vinterbyxa, i det fallet rekommenderas modellen High-Vis Pro Varselbyxa Stretch. Sedan har vi även shorts för sommaren och byxor som fungerar alldeles utmärkt året om. Allt beror på vilket behov du har.
 

Vilken varselbyxa väljer du?

Välj bland modellerna nedan för att hitta en varselbyxa som matchar dina specifika behov och funktionskrav. Du kan även kolla in vår sida för arbetsbyxor. Önskar du vägledning kring varselbyxor är du alltid välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig till rätt modell.

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.