Varselbyxor

Varselbyxor ska vara bekväma att röra sig i samtidigt som ett antal viktiga funktioner som underlättar arbetet ska bockas av. Vi på Wexman har tagit fram en arbetsbyxa där vi lagt mycket krut på att få till en väl avvägd kombination av bekvämlighet och slitstyrka.

Billiga varselbyxor

Eftersom vi är med och tar fram byxorna från start till mål, helt utan fördyrande mellanhänder, kan vi pressa priset och erbjuda billiga varselbyxor. Men det tummas inte det minsta på kvalitén. Ett kvitto på detta är att byxorna certifierats enligt ISO 20471 som är en internationellt erkänd standard för synliga arbetskläder. 

Gott om fickor

Varselbyxor ska enligt oss ha gott om förvaringsutrymme. Därför har modellerna hos oss många smidiga fickor. Våra byxor har dubbla sidofickor, benficka med dragkedja, telefon- och ID-kortsficka med mera. Som om det inte vore nog finns det även en midjeficka med säkerhetsficka som stängs med dragkedja, ficka för verktyg/tumstock och loop för hölster.

Materialval

Det är bara att konstatera att vissa partier har en tendens att ge med sig fortare än andra. Men för att råda bot på detta, och förlänga livslängden, har vi valt att arbeta med tre olika slitstarka material: twill, super stretch och cordura. Super stretchen används i gren, stuss och knäled medan corduran används på de förböjda knäfickorna.

Hitta rätt varselbyxa

Välj bland modellerna nedan för att hitta en varselbyxa som matchar dina specifika behov. Du kan även kolla in vår sida för arbetsbyxor. Önskar du vägledning kring varselbyxor är du alltid välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig till rätt modell. 

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.