Arbetsskor med stålhätta

Hos oss på Wexman Workwear® finns ett stort sortiment av arbetsskor med stålhätta för alla miljöer och yrken. Våra stålhätteskor erbjuder ett robust skydd mot fallande föremål samtidigt som de är luftiga och bekväma att bära hela dagen. Vi har egen tillverkning utan dyra mellanhänder – köp direkt hos oss!

Brett utbud av arbetsskor med stålhätta

I vårt utbud hittar du olika modeller av arbetsskor med stålhätta för både herr och dam, i olika säkerhetsklasser. Välj mellan lätta arbetsskor, kängor, sneakers och träskor. Majoriteten av våra lätta arbetsskor har en tåhätta som tål 200J, har ett ventilerande foder och är vattenavvisande. Våra kängor har ett mer robust skydd med högt skaft som lämpar sig för varierande, mer utsatta miljöer. För dig som är ute efter mer vardagliga arbetsskor med stålhätta har vi sneakers och träskor, perfekta för jobb på lager och industri.

Hitta rätt modell

Har du några frågor om våra arbetsskor med stålhätta eller din beställning? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så ser vi till att vägleda dig rätt. Välkommen med din förfrågan! Är du ute efter skor utan stålhätta hittar du alla våra arbetsskor här.

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.