Arbetsskor med stålhätta

Bra arbetsskor med stålhätta är viktigt ur säkerhetssynpunkt för många yrkesgrupper. Stålhätteskor erbjuder en extra säkerhetsnivå genom att skydda foten från föremål som faller eller andra potentiellt farliga situationer som kan uppstå under arbetsdagen. Hos oss på Wexman Workwear® finns ett stort sortiment av luftiga skor för hela arbetsdagen.

Lätta arbetsskor med stålhätta

I vårt utbud hittar du flera lätta arbetsskor med stålhätta. Lätta skyddsskor har en tåhätta som tål en belastning på >100J, men de flesta modeller hos oss tål 200J. Egenskaper som är värda att lyfta fram på skorna är vattenavvisande material, smidig och stabil utformning och ventilerande foder som gör att skorna andas. Inne på respektive produktsida ser du även vilken säkerhetsklass som skorna tillhör.

Stålhätteskor för herr och dam

Hos oss hittar du stålhätteskor för både herr och dam. I regel skiljer sig modellerna inte åt rent funktionellt, men storlekar och passform kan vara annorlunda. Även mindre designmässiga variationer kan förekomma.

Kängor med stålhätta

Är det kängor med stålhätta du behöver har du kommit alldeles rätt. Vi har flera rejäla alternativ som lämpar sig väl för varierande och fuktiga förhållanden. Det finns även kängor för dig som röjer i skogen och behöver skydd från skärskador från motorsåg.

Hitta rätt modell

Har du några frågor om våra arbetsskor med stålhätta eller din beställning? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så ser vi till att vägleda dig rätt. Välkommen med din förfrågan!

Om du inte nödvändigtvis behöver ha stålhätta på dina skor så kan du kolla in vår samlingssida för arbetsskor. Där har vi samlat våra olika modeller med varierande säkerhetskrav och skyddsfunktioner. 

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.