Arbetsskängor – Herr & dam

Här presenteras vårt utbud av arbetskängor för herr och dam. I vårt sortiment hittar du rejäla modeller i varierande utföranden. Vi har kängor i både längre och kortare utförande. Hoppas du hittar en modell som bockar av alla dina önskemål.

Billiga arbetskängor

Hos oss kan du få tag på billiga arbetskängor som inte tummar det minsta på kvalitén. Skorna uppfyller våra högt ställda krav på material som andas och samtidigt står emot yttre påfrestningar. En annan viktig sak är att kängorna formar sig efter fötterna. Då ökar komforten när du gått in kängorna.

Varma & fodrade arbetskängor för vinter

Självklart hittar du varma och fodrade arbetskängor för vinter i vårt sortiment. Under årets kallare månad behövs robusta modeller som skyddar dina fötter och står emot snö och slask. Arbetskängorna håller fötterna varma samtidigt som de andas. Kängorna är dessutom utrustade med sulor med riktigt bra grepp, vilket är att föredra när det är lite isigt ute.

Fler alternativ

Hos oss på Wexman Workwear® kan du välja mellan flera olika arbetsskor. Utöver arbetskängor har vi även skyddsskor och arbetsskor med stålhätta. Varför inte passa på att uppdatera din övriga garderob med arbetskläder när du ändå håller på? Kanske är ett paket med arbetskläder för vinter ett bra komplement till arbetskängorna? I vårt utbud finns det något för alla.

Ett säkert val

När du handlar arbetskängor av oss kan du känna dig trygg med att modellerna uppfyller olika säkerhetskrav. Det kan handla om funktioner som tåhätta, spiktrampskydd och en slitstark sula som tål hårt slitage.

Hitta rätt arbetskängor

Har du några frågor kring våra arbetskängor eller din beställning? Då är du alltid välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt. Vi ser fram emot din förfrågan.

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.