Varseljackor

Hos oss på Wexman Workwear® handlar du billiga varseljackor helt utan fördyrande mellanhänder. I vårt sortiment hittar du slitstarka modeller som står emot väder och vind under årets alla säsonger. Eftersom vi själva utformar jackorna kan vi få dem precis som vi önskar. Kraven är högt ställda på alltifrån materialval och passform, till andningsförmåga och slitstyrka.

Certifierad varseljacka

Våra jackor är certifierade enligt EN ISO 20471, Klass 3. En varseljacka ska synas klart och tydligt även på långt håll och det är just detta som certifieringen visar. Standarden heter Skyddskläder med god synbarhet och klass 3 är den högsta synbarheten. Jackorna finns i färgerna fluorescerande gul, svart eller grafitgrå.

Det här kan du förvänta dig

En arbetsjacka för varsel från oss kommer med flera funktionella och smidiga funktioner. Här följer ett axplock av dessa – fler egenskaper läser du om inne på respektive produktsida.

•                          Förböjda armar
•                          Avtagbar huva
•                          Dubbla innerfickor
•                          Dragkedjor från YKK
•                          Stretch
•                          Slittåliga material

Varseljacka med tryck

Vi har möjlighet att ta fram en varseljacka med tryck, exempelvis med företagsloggan. Det är ett bra och naturligt sätt att göra reklam på. Det blir också tydligt för alla utanför organisationen vilket företag du representerar.

Kolla gärna in vår sida arbetsjackor för fler alternativ. Har du några frågor om våra varseljackor? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt!

Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.