Varselshorts

Hos oss på Wexman Workwear® köper du varselshorts med stretch som uppfyller alla krav som ställs på varselkläder. Shortsen har en skön passform med flexande midja som gör att du kan röra dig fritt under arbetsdagen.

Materialen har valts ut för att stå emot slitage och shortsen har förstärkts där de brukar ge med sig först. Dessa områden har vi förstärkt med 100% cordura – ett tåligt och kraftigt nylontyg som klarar stor påfrestning. Även fickorna är förstärkta med detta robusta material.

Billiga varselshorts för dam & herr

För oss är det en självklarhet att erbjuda billiga varselshorts för dam & herr utan att tumma det minsta på kvalitetskraven. Vi kan hålla nere priset tack vare att du handlar direkt av oss – utan några som helst fördyrande mellanhänder.

Detaljerna är noga genomtänkta och shortsen kommer med 2 & 3-nåls silversömmar, dragkedja från välkända YKK, flexande midja och gott om fickor för exempelvis telefon, ID-kort, mejslar, tumstock och spik.

•    Flexande midja
•    Benficka med dragkedja
•    Telefon- & ID-kortficka
•    Rejäla hängfickor
•    Verktygs- & tumstocksficka

Certifierade varsel-kortbyxor

Du kan känna dig trygg med att du syns på lång håll när du köper varsel-kortbyxor av oss. De är nämligen certifierade enligt EN ISO 20471, Klass 2. Standarden heter "Skyddskläder med god synbarhet" och Klass 2 visar att plagget har minst 0.5 m2 fluorescerande material. Certifieringen garanterar att shortsen syns på långt håll, i varierande förhållanden. 

Fler alternativ

Om du är ute efter shorts som inte nödvändigtvis uppfyller ovanstående varselkrav, så har vi även en kategori för Arbetsshorts.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor innan du lägger din beställning. Det gäller även om du skulle vilja ha tryck på kläderna, med exempelvis företagsloggan. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!
Visa mer

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.