Arbetskläder – Paket

När du beställer arbetskläder-paket från oss på Wexman Workwear® får du ett antal slitstarka och bekväma arbetskläder för alla väder. Vi har satt ihop paketen utifrån vilka plagg våra kunder efterfrågar mest.

Våra paket 

Uppgradera hela uppsättningen

En stor fördel med våra arbetskläder-paket är att du slipper göra flera beställningar under säsongen. Paketen täcker in alla klädesplagg du behöver på samma beställning. Arbetskläderna levereras i en snygg och praktisk bag. Ytterligare en fördel med att beställa ett paket med arbetskläder är att du får mängdrabatt. Priset är lägre än om du skulle beställa plaggen var för sig.

Funktionella arbetskläder

När vi tagit fram arbetskläderna har vi lagt stort fokus på både säkerhet och bekvämlighet. Materialvalen är noga genomtänkta för att uppfylla de säkerhetsnormer som finns på marknaden. Det är också en självklarhet att du ska kunna röra dig fritt och ledigt i plaggen. Vi är övertygade om att bekväma och välsittande arbetskläder bidrar till en bättre arbetsmiljö.

Har du frågor kring våra arbetskläder-paket?

Med våra arbetskläder-paket är du förberedd för arbetsdagens olika situationer. Har du några frågor kring paketen är du välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

Välkommen till wexman.se

Hur vill du handla idag?

Privatperson

Priser visas inklusive moms.

Företag

Priser visas exlusive moms.